شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

تعریف معادله بر حسب زمان برای حرکت قطعات
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۳، 01:25:02
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mojtaba mohammadnia
آخرین ارسال: mojtaba mohammadnia
پاسخ 3
بازدید 6869

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
mojtaba mohammadnia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال

سلام.چطور میتونم برای حرکت قطعاتم توی یک فایل اسمبل شده معادله برحسب زمان تعیین کنم که روی تک تک قطعات کنترل دقیق حرکتی داشته باشم؟
۱۳۹۰/۱۲/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط mohammadbakhtari
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: تعریف معادله بر حسب زمان برای حرکت قطعات
(۱۳۹۰/۱۲/۲۰)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.چطور میتونم برای حرکت قطعاتم توی یک فایل اسمبل شده معادله برحسب زمان تعیین کنم که روی تک تک قطعات کنترل دقیق حرکتی داشته باشم؟

توضیحش یکم سخته.
ببین شما باید با کمک دستور LAW در این محیط یه ارتباطی بین (اگر حالت چرخشی داری در شکل و زاویه مهمه) زاویه و زمان و یا بین(اگر حالت سیلندری داری و در شکل حرکت رفت و برگشتی مهمه) طول و زمان ایجاد کنی و بعد با LAW اونو آنالیز کنی و نمودارشو داشته باشی.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۰/۱۲/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
mojtaba mohammadnia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال

RE: تعریف معادله بر حسب زمان برای حرکت قطعات
فایل متنی در مورد روش کاری که باید بکنم نمی تونید ضمیمه بذارید تا بفهمم باید چیکار کنم.
۱۳۹۰/۱۲/۲۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS