شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مشکل بیرون امدن از کتیا
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۴، 22:14:16
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: محسن448
آخرین ارسال: محسن448
پاسخ 4
بازدید 3828

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بیرون امدن از کتیا
نویسنده پیام
محسن448 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 3
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال

مشکل بیرون امدن از کتیا
باسلام وخسته نباشید خدمت مهندس نوین عزیز.مهندس جان این ارور رو سرکلاس هم حضوری خدمتتون عرض کردم فرمودید از فارسی بودن تاریخ سیستم میباشد ولی در سیستم محل کارمم که همانطور که مشاهده میکنید در عکس فارسی نمیباشد با این مشکل در هنگام کار درمحیط اسکج برروی فایل مش برمیخورم وکلا نمیتونم روی هیچ قطعه کار کنم.ممنون میشم اگه راهنمایی فرمایید.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۴/۰۵/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
kadkhoda.mirza آفلاین
Member

موضوع‌ها: 34
سپاس ها 1
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال

RE: مشکل بیرون امدن از کتیا
سلام
این خطا ارتباط مستقیم با رم سیستم داره درواقع زمانی این ارور داده میشه که حافظه رم پر شده باشه در این زمان هست که نرم افزار خود به خود بسته میشه/ میتونید با افزایش حافظه رم یا سبک کردن پروژه یا استفاده از نسخه 64 بیت و یا افزایش حافظه قابل استفاده نرم افزار و یا تعویض مجدد ویندوز این مشکل رو تا حدود مناسبی برطرف کنید.
موفق باشید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۵/۰۴، توسط kadkhoda.mirza.)
۱۳۹۴/۰۵/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط Novin
xhmad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 2
سپاس ها 0
سپاس شده 8 بار در 5 ارسال

سلام دوست خوبم .. این یه باگه که روی ورژن فک کنم 620 هست و بایس یه ورژن دیگه نسب کنید ... 21 نسب کن رفع میشه البته 21 هم باگ داره اما این باگ رو نداره ...
۱۳۹۴/۰۵/۰۵
ارسال‌ها پاسخ
محسن448 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
سپاس ها 3
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال

باسلام این مشکل دربرخی از سیستم ها به وجود می آید وبا نصب ورژن دیگری همن حل نشد برای من ولی برای کارکردن واستفاده کردن از نرم افزار ازinsert/constraint می شود استفاده کرد به جای استفاده از نوار ابزار constraint
۱۳۹۴/۰۵/۲۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS