شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

part
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۶، 18:46:45
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: s.omidi
پاسخ 3
بازدید 2882

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
part
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

part
با سلام و عرض خسته نباشید

من قصد دارم یه قطعه رو با پسوند stp دخیره کنم ولی وقتی دخیره میشه جنسی که روی قطعه است نمایش داده نمیشه. من حتی قطعه رو رنگ زدم ولی باز در پسوند stp چیزی نمایش داده نمیشه . از یه سایت یه قطعه با پسوند stp دانلود کردم که رنگ داره ولی برای من اینظور نمیشه.نمیدونم مشکل کجاستHuh

یه سوال دیگه هم از خدمتتون داشتم، اینکه چطور میتونم از قطعات رندر بگیرم طوری که وقتی از قطعه عکس گرفته میشه وضوح تصویرش واسه گذاشتن در کاتولوگ بالا باشه. من از قطعات رندر میگیرم ولی کیفیتش واسه کاتولوگ خیلی بده .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

با تشکر
۱۳۹۵/۰۲/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: part
طبق مراحل عکس پیوست پروتکل Protocol فایل Stp را در زمان ذخیره سازی تغییر دهید تا فایل Stp شما از نرم افزار کتیا رنگ بندی خود را پس از ذخیره سازی حفظ کند، فقط دقت داشته باشید برای تغییر رنگ دادن قطعات هر قطعه را بصورت جداگانه در محیط Part باید تغییر رنگ دهید.

حتما برای تهیه یک تصویر ایدال برای کاتالوگ محصولات از رندرینگ پیشرفته استفاده کنید.
۱۳۹۵/۰۲/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط s.omidi
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

RE: part
سلام

ممنونم بابت پاسخ عالیتون، بهتون تبریک میگم بابت بار علمی که راجع به این نرم افزار دارید.Shy
۱۳۹۵/۰۲/۱۹
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS