شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

vba در کتیا
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۴، 20:18:54
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: expert2219
آخرین ارسال: shahrooz
پاسخ 6
بازدید 8076

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vba در کتیا
نویسنده پیام
expert2219 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

vba در کتیا
با سلام خدمت همه اساتید عزیز
مخواستم بدونم آیا کسی در باره کد نویسی در کتیا اطلاعاتی داره یانه
۱۳۹۱/۰۲/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: vba در کتیا
(۱۳۹۱/۰۲/۳۰)expert2219 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت همه اساتید عزیز
مخواستم بدونم آیا کسی در باره کد نویسی در کتیا اطلاعاتی داره یانه

چه جور اطلاعاتی؟ خیلی گستردست...
۱۳۹۱/۰۲/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
expert2219 آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام
ممنون از توجهت
راستش من میخواستم از نحوه استفاده از ماکروها و vba که توی کتیا هستش یه سری اطلاعات جامع بدست بیارم ، حالا یا به صورت متن ، عکس ، فیلم .
البته این جرقه از اینجا تو ذهنم جرقه خورد که یه روز تو دانشگاه دیدم یکی از اساتید به وسیله کد نویسی یه قطعه رو از اول تا آخر بطور اتوماتیک طراحی و مدل کرد .
حالا اگه بتونی یه سری رفرنس برای شروع در اختیارم بذاری یا بهم معرفی کنی ممنون میشم
۱۳۹۱/۰۲/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

(۱۳۹۱/۰۲/۳۰)expert2219 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
ممنون از توجهت
راستش من میخواستم از نحوه استفاده از ماکروها و vba که توی کتیا هستش یه سری اطلاعات جامع بدست بیارم ، حالا یا به صورت متن ، عکس ، فیلم .
البته این جرقه از اینجا تو ذهنم جرقه خورد که یه روز تو دانشگاه دیدم یکی از اساتید به وسیله کد نویسی یه قطعه رو از اول تا آخر بطور اتوماتیک طراحی و مدل کرد .
حالا اگه بتونی یه سری رفرنس برای شروع در اختیارم بذاری یا بهم معرفی کنی ممنون میشم

سلام
من تو اين زمينه يه سري كار ها كردم
ببين كلن براي اين موضوع بايد شما بتوني با زبان ويژوال بيسيك برنامه بنويسي.
اين زبان خبلي راحته و ميتوني اگه علاقمند باشي يادش بگيري تو يه ماه.
بعد با اون مياي يه برنامه هايي مينويسي.
مثلا ميتوني برنامه اي بنويسي كه همه اسكچاي رسم شدت رو مثلا pad بده

اين دستورات رو به صورت ماكرو بايد ذخيره كني تا كتيا بتونه بخوندش.
بعد اون ها رو اجرا ميكني.
البته اجراي ماكرو هم يه داستاني داره.
يه كتاب هم جديدا چاپ شده براي ماكرونويسي در كتيا كه انگليسي هست و بايد خريد با كارت اعتباري بشه كه واقعا كتاب عالي اي هستش.

خلاصه اينكه
كار با ماكرو يعني هركاري كه دلت بخاد كتيا برات انجام ميده.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۱/۰۲/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
expert2219 آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام و باز هم ممنون
خدمت استاد عزیز عارضم که بنده حقیر با #C و Sql در حد تقریبا حرفه ای برنامه تحت شبکه مینویسم و همچنین برنامه های زیادی با اکسس درست کردم که توی اونا از کدهای vba و ماکروهای مختلفی استفاده کردم ، در واقع میخوام بگم که با کد نویسی غریبه نیستم ، ولی توی این مورد دقیقا نمیدونم از کجا باید شروع کنم ودنبال یه سرنخ اساسی میگردم .
حالا بازم اگه میتونی یه کمک اساسی بکنی ممنونت میشم
۱۳۹۱/۰۲/۳۱
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

(۱۳۹۱/۰۲/۳۱)expert2219 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام و باز هم ممنون
خدمت استاد عزیز عارضم که بنده حقیر با #C و Sql در حد تقریبا حرفه ای برنامه تحت شبکه مینویسم و همچنین برنامه های زیادی با اکسس درست کردم که توی اونا از کدهای vba و ماکروهای مختلفی استفاده کردم ، در واقع میخوام بگم که با کد نویسی غریبه نیستم ، ولی توی این مورد دقیقا نمیدونم از کجا باید شروع کنم ودنبال یه سرنخ اساسی میگردم .
حالا بازم اگه میتونی یه کمک اساسی بکنی ممنونت میشم

سلام
ببين تحت اين كليدواژه جستجو كن اطلاعات خوبي پيدا مي كني.
Macro in catia v5

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۱/۰۳/۰۱
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS