شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

part
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۷، 01:33:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 18
بازدید 12228

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
part
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

part
با سلام و عرض خسته نباشید

دوستان عزیز، من شدیدا نیاز به آموزش رندرینگ پیشرفته دارم، ساعت کاریم هم طوریه که نمیتونم در کلاسا شرکت کنم، لطفا و خواهشا هر کسی منبعی ، مرجعی سراغ داره که بتونه مشکلمو حل کنه ممنون میشم بهم معرفی کنه، حتی اگه با صرف هزینه باشه.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم Blush
۱۳۹۵/۰۶/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

RE: part
سلام ..
اگر عضو انجمن هستید که میتونید جزوه رندرینگ رو در یافت کنید
یا میتونید از منابع و یوتویوب استفاده کنید
یا سی دی های اموزش رندرین گبا vray رو تهیه کنید .
یا میتونید سوال بپرسید و ما جواب بدیم .BlushSmile
۱۳۹۵/۰۶/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl.a ، s.omidi
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

ممنون بابت راهنماییتون، عضو انجمن هستم ولی نمیدونم از کدوم قسمت میشه جزوه اشو دانلود کرد. مگه vray واسه تری دی مکس نیست؟؟؟من واسه رندر خواستم از تری دی مکس استفاده کنم ولی فایلای کتیا براش سنگین بود و عملیات رندرش زمان بر بود.Sad
۱۳۹۵/۰۶/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

دوتا فایل ضمیمه کردم، که یکیشون از کاتالوگ درآوردم و یکیشو خودم عملیات رندر رو انجام دادم ، و اینجاست که تفاوتها احساس میشه Big Grin کاری که من انجام دادم خیلی مبهم و بی کیفیته و خطوط اطرافش مشخص نیست ، نمیدونم مشکل از کجاست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۵/۰۶/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

سپاس ها 8

سلام
این عکسی که رندر گرفتید برای کاتالوگ مناسب نیست و دقت عملتون در تشخیص رندر خوب و بد خوب هستش.
اول این که با موتور رندر vray میشه هر فایلی رو رندر گرفت منتها خیلی برنامه ی پر دردسریه و نصبت به keyshot ضعفهای زیادی دارد.
جزوه ی اموزش رندر رو باید حضوری از انجمن بگیرید یا میتونید فعلا که سرتون شلوغه کارهای رندرتون رو بدید یکی از اعضای انجمن کمکتون کنه و بعدا ازش یاد بگیرید اصول کار و رندر رو و خودتون انجام بدید .BlushSmileSmile
باز اگر راهنمایی در مورد رندر خواستید تا کارتون راه بیوفته بپرسید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۶/۱۸، توسط navid A.)
۱۳۹۵/۰۶/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl.a
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

ممنون بابت راهنماییتون
راستشو بخوایید حجم کارم زیاده و طوری نیست که بشه از کسی کمک خواست، حدود بیست یا سی تا مجموعه مونتاز شدست که هر کدوم حدود سی تا قطعه داره که نیاز به رندر دارن Sadفقط یه سوال میپرسم و دیگه بیشتر از این ، بحث رندرو ادامه نمیدم و مزاحم شما هم نمیشم، اگه ممکنه بگید مشکل کارم کجاست که خطوط اطراف قطعات در حین رندر گرفتن مشخص نمیشه؟؟
دوستان عزیز اگه براتون امکان داره ومطالب مرتبطی دارید راجع به این مبحث ، لطفا برام ایمیل میکنید.خدا خیرتون بدهSmile دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم ممنون بابت وقتی که میزارید
۱۳۹۵/۰۶/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

سپاس ها 8

سلام
نه جناب این چه حرفیه میگید ما اینجا با هم داریم تعامل میکنیم تا ایرادات کارمون پیدا بشه یه جورایی وظیفه اعضای انجمنه که به هم کمک کنن تا پیشرفت کنن...
من همین جا یه سری توضیحات میدم که راحت بتونید رندر بگیرید بدون کمک حضوری.
اول بگید این رندر کتیاست ؟؟؟ چون شبیه keyshot نیستش!
اولین کار اینه نرم افزار key shot رو نسخه pro 5.3 رو دانلود کنید و نصب کنید تا ادامه بدیم.
اگر نصب شده دارید که بهتر .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۶/۱۸، توسط navid A.)
۱۳۹۵/۰۶/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abolfazl.a ، s.omidi
s.omidi آفلاین
Member

سپاس ها 14

خیلی ممنونم دوست عزیز بابت صبر و حوصله ای که به خرج میدی
آره رندرش با کتیاست. نرم افزار keyshot رو ندارم ، در تلاشم که دانلودش کنم ولی تا حالا که موفق نشدم. Smile
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

(۱۳۹۵/۰۶/۱۷)s.omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوتا فایل ضمیمه کردم، که یکیشون از کاتالوگ درآوردم و یکیشو خودم عملیات رندر رو انجام دادم ، و اینجاست که تفاوتها احساس میشه Big Grin کاری که من انجام دادم خیلی مبهم و بی کیفیته و خطوط اطرافش مشخص نیست ، نمیدونم مشکل از کجاست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام ..اگر میخواید که تو رندر با نوع نمایش shading with material با متریالی که اعمال کردید رندر بگیرید و علاوه بر اون خطوط کناری و یا حتی خطوط ندید هم تو رندرتون باشه ..میتونید خودتون با استفاده از customize view parameters.... پارامترهایی که میخوایید نمایش داده بشه رو تعریف کنید که با این نوع نمایش تو رندر این مشکلتون حل میشه.
ولی باز همونطور که دوستمون اشاره کردند اگر با نرم افزار های رندر گیری مثل keyshot کارتون رو انجام بدید با کیفیت خیلی بهتر و نزدیک به واقعیت تر میتونید از طرحتون رندر بگیرید.
به عکس ضمیمه شده توجه کنید...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط s.omidi
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

سپاس ها 8

سلام
میتونید از انجمن یا سایت هایی مثل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانلود کنید بعد همینجا بهتون توضیح مختصر میدم یا فیلم های اپارات و یوتویوب رو ببینید یا با من یا یکی از اعضا تماس بگیرید تا تلفنی در حد متوسط یه توضیحاتی بهتون داده بشه تا کارتون راه بیوفته.
بین نسخه 4 یا 5 یا 6 در keyshot با توجه به کار شما که پیچیدگی نداره فرق چندانی نیست هرکدوم رو بگیرید خوبه.
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS