شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

جابجایی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۲/۱۹، 23:22:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اکبر امیدپناه
آخرین ارسال: اکبر امیدپناه
پاسخ 3
بازدید 3917

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جابجایی
نویسنده پیام
اکبر امیدپناه آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 15
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

جابجایی
سلام نقشه ای را در محیط assemblyقید گذاری میکنیم حال در جایی اندازه شکلی را در part قطعه تغییر میدهیم
به محیط assembly بر میگردیم می بینیم قطعه نیز جابجا شده حال سوال اینست که چگونه باید قید گذاری اصلاح گردد. در ضمن با پاک کردن قیود دیگر نمیتوان قید گذاری کرد پیغام تصویر پیوست چیست؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۳/۰۴/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
nedko2014 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 1
سپاس ها 13
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال

RE: جابجایی
با سلام
بنده خیلی درست مفهوم سوال رو نفهمیدم ... اما اگه خود من میخواستم یه همچین مجموعه ای رو بکشم روش طراحی رو عوض میکردم ....
یعنی این که هر قطعه رو در داخل یک body میکشیدم ... و پس از اتمام کار از اونها associated part میگرفتم ..این روش طراحی که top down design نام داره باعث وابستگی پارت ها به هم میشه و در صورت تغییر اندازه در یک قطعه تمامی قطعات متناسب با ان نغییر اندازه میدهند ...و در نهایت بدون استفاده از قیود تمامی قطععات سر هم میشوند (البته به ظاهر . چون درجات ازادی همچنان باقی هستند )
ایجاد پارت های وابسته از طریق زدن تیکی در اپشن هم قابل دستیافت هست بدون این که لازم باشه قطعات در داخل بادی ترسیم بشوند.... (ادرس اون تیک رو به یاد ندارم و به نرم افزار هم دسترسی ندارم ... اگه میشه استاد نوین محل اون تیک رو مشخص کنند تا ما هم استفاده کنیم ...... )
در ضمن از استاد نوین میخوام در صورت وجود مشکل در این جواب اصلاح بفرمایند چون این کار رو از طریق تجربه یاد گرفتم
۱۳۹۳/۰۴/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
اکبر امیدپناه آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 15
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

RE: جابجایی
سلام ضمن تشکر از پاسخ صمیمانه شما دوست گرامی
طبق راهنمایی شما قطعات در port body جداگانه ترسیم شده است . برای اصلاح آمدم قیدها را حذف کردم مجددا قیدگذاری کردم مشکل رفع شد
۱۳۹۳/۰۴/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط nedko2014

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS