شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی آب پاش
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۰۹، 10:52:28
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Milad_S
آخرین ارسال: Hooman.Ladan
پاسخ 5
بازدید 5290

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی آب پاش
نویسنده پیام
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

طراحی آب پاش
سلام.
بعد از Extract کردن لبه های کنگره ای شکل , Extract موجود رو Curve Smooth کردم اما وقتی میخوام از Curve smooth استفاده کنم برای ایجاد Fill نرم افزار error میده.
ممنون میشم کمکم کنید. ؟؟
فایل رو هم ضمیمه کردم.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   ab pash.rar (اندازه: 648.4 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)
۱۳۹۳/۰۵/۰۵
ارسال‌ها پاسخ
jame آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

RE: طراحی آب پاش
مهندس جان اولان که شکلی که هندسه داشته باشه fill منظور زده نمیشه مخصوصان این شکل
بهتر ین کار این که با نوار بزار های split ویا trim چند بار استفاده کنید تا سطح را پر کنید
۱۳۹۳/۰۵/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

شاید بهتر بود که ابتدا بالای سطح خودتان را می بستید و بعد سراغ ایجاد تو رفتگی ها می رفتید در چنین وضعیتی کار بسیار سخت است و باید در چندین مرحله بخش های مختلف را Blend کرد و در نهایت آن ها را با هم Trim کرد

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
۱۳۹۳/۰۵/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

چون از زمان پرسش این سوال زمانه زیادی گذشته از روش دیگه ای قسمت پایین رو بستم که البته منجر به شلوغی درخت طراحی شد ... منتها هنوز این سوال رو دارم که چرا نرم افزار با این روشی که ذکر کردم نمیتونست Fill بزنه ؟!

(۱۳۹۳/۰۵/۱۵)jame نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهندس جان اولان که شکلی که هندسه داشته باشه fill منظور زده نمیشه مخصوصان این شکل
بهتر ین کار این که با نوار بزار های split ویا trim چند بار استفاده کنید تا سطح را پر کنید
ممنون از راهنماییتون ... در واقع این مقطع کنگره ای شکل در قسمت بالا هم موجود که بدون هیچ مشکلی بعد از Extract کردن دستور Fill اجرا میشه برای همینه که فکر میکنم عدم اجرای دستور برای قسمت پایین ارتباطی با هندسه ی این شکل نداشته باشه و مشکل چیز دیگه ای باشه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۵/۱۵، توسط Milad_S.)
۱۳۹۳/۰۵/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
Hooman.Ladan آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 15
سپاس ها 7
سپاس شده 95 بار در 83 ارسال

به دلیل بالا و پایین بودن لبه کار نرم افزار نمی تواند در حالت عادی سطح یکپارچه ای برای آن در نظر بگیرد .

If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path
۱۳۹۳/۰۵/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط Milad_S

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS