شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی اهرم و تست ان
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۶، 13:29:51
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ahsanjan
آخرین ارسال: بابک1668
پاسخ 2
بازدید 2564

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی اهرم و تست ان
نویسنده پیام
ahsanjan آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

طراحی اهرم و تست ان
سلام من رشتم ریاضی و فیزیک و کار اصلیم برنامه نویسی ویندوز و وب اما جدیدا قصد دارم طرحی که دارم در ذهن را پیاده سازی کنم کمی هزینه داره برام باید برم تراشکاری و ... خیلی تو اینترنت دنبال یک چیزی گشتم تا قبلش تو یک نرم افزار پیاده کنم اگر عملی بود برم تو تراشکاری سفارش قطعاتشو بدهم از شما عزیزان یک سوال دارم این نرم افزارهایی مثل کتیا و .... کارشون این که تست هم میکنند و خرابی را معلوم کنند یا فقط حالت انیمیشنی به طرح میدهند فرض بگیرید من قصد دارم اهرمی طراحی کنم و میخوام ببینم این اهرم مثلا اگر طولش فلان مقدار بود چقدر وزنه بر میداره یا اصلا تحمل فلان مقدار فشار را دارد یا میشکنه ایا این نرم افزارها به من میتوانند بگویند قبل ساخت فیزیکی توسط تراشکاری که مثلا این اهرم اینقدر بار را بر میداره با با فلان فشار میشکند میخوام یادگیری این نرم افزارها را شروع کنم شم دوستان به نظرتون به کار من کدام یک میاید؟ بین کتیا و بقیه نرم افزارهای شبیه سازی چون هدف من شبیه سازی طرح های تو دهنم قبل اینکه برم براشون هزینه کنم اگر پاسخ دهید کمک بسیار بزرگی به من کردید
۱۳۹۴/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
بابک1668 آفلاین
Member

موضوع‌ها: 8
اعتبار: 0
سپاس ها 24
سپاس شده 16 بار در 15 ارسال

RE: طراحی اهرم و تست ان
نرم افزار کتیا برای طراحی یک قطعه صنعتی و تهیه نقشه جهت ساخته (مثلا ساخت در تراشکاری) و با بحث انیمیشن سازی مثل تری دی مکس فرق میکنه البته محیط انیمیشن و متحرک سازی داره برای تحلیل یک قطعه هم خود نرم افزار کتیا مناسبه اما نرم افزار مکملش آباکوس بسیار قوی تره برای این چیزی که شما در نظر گرفتی باید یک قطعه رو طراحی کنی و بعد اونو با آباکوس یا محیط تحلیل کتیا تحلیل کنید که چقدر خمش تنش و ... در قطعه ایجاد میشه البته مسلط بودن به علم مکانیک (استاتیک و مقاومت مصالح ) هم کمک بسیاری میکنه

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود/ز هر چه رنگ تعلق پذیر آزاد است
۱۳۹۴/۰۳/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط Novin

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS