شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مشکل در نصب اباکوس
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:59:10
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: davoods
آخرین ارسال: davoods
پاسخ 5
بازدید 7406

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در نصب اباکوس
نویسنده پیام
davoods آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 15
اعتبار: 0
سپاس ها 8
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال

مشکل در نصب اباکوس
با سلام اینجانب اباکوس 6.10.1 رو میخوام نصب کنم چند تا سوال داشتم این ورژن کتیا رو import میکنه؟2-میخوام نصب کنم روی set up که کلیک میکنم پنجره cmd سیاه رنگ باز میشه اما بعدش هیچ اتفاقی نمیفته ونصب ادامه پیدا نمیکنه لطفا بگید ایراد کار کجاست و روی ویندوز7 چطور نصب میشه لطفا راهنمایی کنید
۱۳۹۴/۰۴/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
davoods آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 8

RE: مشکل در نصب اباکوس
با سلام بنده چند تا سوال داشتم 1-اباکوس 6.10 کتیای v5r21رو importمیکنه؟2-مبخوام این ورژن رو نصب کنم روی set up کلیک میکنم یه پنجره سیاه باز میشه فکر کنم cmdباشه بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و نصب انجام نمیشه در ضمن نرم افزار کتیا رو هم روی سیستم نصبه لطفا راهنمایی کنید ممنون
۱۳۹۴/۰۴/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

فایل های کتیا V5R21 در آباکوس 6.12 به بالا باز می شود شما بهتر است از نسخه جدیدتر استفاده کنید در غیر این صورت از کتیا با فرمت Stp ذخیره کنید تا در آباکوس بتوانید Import کنید.
۱۳۹۴/۰۴/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
davoods آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 8

با سلام مجدد هنوز مشکل نصب اباکوس روی ویندوز 7 رفع نشده گزینه set up رو که میزنم جز یه صفحه سیاه چیز دیگه ای نشون نمیده و نصب شروع نمیشه اباکوس 6.10 در ضمن microsoft visual c++ هم روی سیستم نصب هست لطفا اگه کسی لطلاع داره راهنمایی کنه خدا خیرتون بده

با سلام مجدد هنوز مشکل نصب اباکوس روی ویندوز 7 رفع نشده گزینه set up رو که میزنم جز یه صفحه سیاه چیز دیگه ای نشون نمیده و نصب شروع نمیشه اباکوس 6.10 در ضمن microsoft visual c++ هم روی سیستم نصب هست حالا مشکل از سیستم هست یا ورژن نرم افزارHuh لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه خدا خیرتون بده
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۴/۳۱، توسط davoods.)
۱۳۹۴/۰۴/۳۱
ارسال‌ها پاسخ
davoods آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 8

نصب اباکوس
با سلام لطفا نصب اباکوس ورژن 6.14.2 رو روی سایت بگذارید
۱۳۹۴/۰۷/۲۹
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS