شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کمک در مورد لوله کشی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۴، 17:53:10
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehran ro
آخرین ارسال: mehran ro
پاسخ 6
بازدید 7916

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در مورد لوله کشی
نویسنده پیام
mehran ro آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

Smile  کمک در مورد لوله کشی
دوستان عزیز لطفا در این زمینه به من کمک کنید...

الان من در حال طراحی یک دستگاهی هستم که قطعات این این دستگاه بوسیله یکسری لوله باید بهم متصل بشن (به علت وجود سیال در سیستم کاری) اما اصلا نمی دونم در نرم افزار کتیا چگونه لوله کشی انجام بدم، لطفا به من در این زمینه کمک کنید.

متشکرم
۱۳۹۱/۰۳/۱۴
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

RE: کمک در مورد لوله کشی
خوب طراحی لوله که کاری نداره..
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله ها رو هم بر اساس کار ت یا قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،
سوالتو واضح تر بپرس،،دقیقا چه کاریو نمیتونی انجام بدی؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۷، توسط shahbaazi.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۴
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۱/۰۳/۱۴)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله هل رو هم بر اساس کارت با قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،

می توانید از محیط Tubing Design نیز استفاده نماید با Help نرم افزار می توانید با ابزار های این محیط آشنا شوید
۱۳۹۱/۰۳/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
mehran ro آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۳/۱۴)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله ها رو هم بر اساس کار ت یا قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،

ممنونم دوست عزیز
اما مشکل اینجاست که من در مورد محیط piping نرم افزار کتیا چیزی بلد نیستم، الان هم مشکل من همنه که نمی دونم چطور باید لوله های مورد نظرم با خم ها و اتصالات مورد نیازشون رو اونجا طراحی کنم تا بعد در قسمت مونتاژ بتونم ازشون استفاده کنم.
دوست عزیز آموزشی از این قسمت می تونی به من معرفی کنی تا بتونم این مشکلم رو حل کنم؟

بازم متشکرم
(۱۳۹۱/۰۳/۱۵)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لوله ها رو طبق استاندارد های Pipe طراحی کن و سر لوله هل رو هم بر اساس کارت با قید تماسی بده یا طبق استاندارد از فلنج استفاده کن،،

می توانید از محیط Tubing Design نیز استفاده نماید با Help نرم افزار می توانید با ابزار های این محیط آشنا شوید

دوست عزیز میشه یه مقداری بیشتر توضیح بدین یا اگر اموزشی از این قسمت دارین به من معرفی کنید؟

ممنونم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۷، توسط mehran ro.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

والا من خودم اگه بخام طراحی ش کنم تو محیط پارت طبق استاندارد ش که از اینترنت میگیرم راحت طراحی ش میکنم
واسه طراحی لوله هم یه دایره بکش و پد کنش و ضخامت هم براش معلوم کن
برای البو یا همون لوله 90 یا 45 درجه هم دو تا دایره رسم کن که و طبق یه کمان ریب کنش،همین
...................................
اما با محیط پایپ منم کار نکردم

اصلا بازم اگه نتونستی ،
تو همون استاندارد ها اگه دانلودش کنی نقشه همش هست
نقشه البو،فلنج و اتصالات ش و........
همش اونجا هست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸، توسط shahbaazi.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
mehran ro آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۳/۱۸)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا من خودم اگه بخام طراحی ش کنم تو محیط پارت طبق استاندارد ش که از اینترنت میگیرم راحت طراحی ش میکنم
واسه طراحی لوله هم یه دایره بکش و پد کنش و ضخامت هم براش معلوم کن
برای البو یا همون لوله 90 یا 45 درجه هم دو تا دایره رسم کن که و طبق یه کمان ریب کنش،همین
...................................
اما با محیط پایپ منم کار نکردم

اصلا بازم اگه نتونستی ،
تو همون استاندارد ها اگه دانلودش کنی نقشه همش هست
نقشه البو،فلنج و اتصالات ش و........
همش اونجا هست

ممنونم دوست عزیز
۱۳۹۱/۰۳/۲۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS