شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

متحرک سازی
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:22:02
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m.safarali
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 5
بازدید 3971

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متحرک سازی
نویسنده پیام
m.safarali آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
سپاس ها 3
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال

متحرک سازی
با سلام
مهندس جان این فایلی که در قسمت ویدیو برای kinematik گذاشتید رو خودم خواستم درست کنم ولی به مش
.rar   dmu prob.rar (اندازه: 176.9 KB / تعداد دفعات دریافت: 8) کل بر خوردم
اول اینکه پارت هام تعدادش با شما فرق داره و مجبورم قید های بیشتری بزارم، تمام قید ها رو که میزارم بدون اون خط و نقطه dof صفر میشه اما کاری نمیتونم باهاش بکنم (حرکت دلخواه رو نمیده) وقتی هم خط و نقطه رو میزارم میگه بیشتر از حد commad گذاشتی و ایندفعه اصلا اون صفحه ای که باید بیاد تا زاویه رو بهش بدم نمیاد.

خب من از کجا باید بدونم چ قیدهایی لازمه و اینکه خب تعداد پارت های من بیشتره باید چیکارش کنم؟(غیر ازین که تعداد پارت ها رو کم کنم یعنی راهش تو محیط متحرک سازی چیه؟)
۱۳۹۵/۰۵/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: متحرک سازی
این قطعه اشتباه ترسیم شده شما ابتدا در محیط مونتاژ باید چک کنید پروژتون کار میکنه یا نه Part4 و Part5 هیچ گونه حرکتی با هم نمی سازند !!!
۱۳۹۵/۰۵/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط m.safarali
miladsahranavard آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 6
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با عرض سلام و خسته نباشید. قصد طراحی کوره ذوب رو دارم. میخواستم بدونم امکان طراحی مذاب و حرکت آن و بطور کلی شبیه سازی کلی کوره ذوب با کتیا یا برنامه های رندر گیری وجود دارد؟ خود انجمن هم آموزش این موضوع را دارد؟؟سپاس
۱۳۹۷/۰۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

سلام
اگر خروجی که مورد نظرتون هست یک عکس باشه ..بله با طراحی و رندر میتونید ولی اگر منظورتون شبیه سازی حرکت مذاب باشه و .... یا باید از نرم افزارهای انیمیشن سازی و گرافیکی استفاده کنید و یا نرم افزار های تحلیلی و مهندسی ..که حرکت مذابتون رو نزدیک به واقعیت شبیه سازی بکنه.
۱۳۹۷/۰۲/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

سلام
همچین چیزی فکر نکنم امکان پذیر باشه ولی با نرم افزار های تحلیلی یا نرم افزار های طراحی کوره و قالب ها مثل قالب دایکست میتونید شبیه سازی کنید
۱۳۹۷/۰۲/۲۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS