شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

part
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 00:34:46
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.omidi
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 4
بازدید 3454

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
part
نویسنده پیام
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

part
با سلام عرض خسته نباشید
دوستان من دو تا سوال دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
اول اینکه من یه قطعه کشیدم و داخل اون چندتا سوراخ با دستور hole با فاصله های مشخص ایجاد کردم، حالا میخوام موقعیتشونو نسبت به هم تغییر بدم ولی وقتی روی اسکچشون دو بار کلیلک میکنم، فاصله و اندازه هارو نشون نمیده که من بتونم تغییر بدم فقط یه نقطه سبز بدون مختصات ظاهر میشه .

سوال دومم اینه که از یه قطعه داخل کتیا چطوری میتونم جی کد بگیرم.؟؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۵/۰۹/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

RE: part
سلام
بهترین روش برای سوراخ زدن اینه که از قبل نقاط رو داخل یک اسکچ رسم کنید که بعدا تمامی اندازه ها قابل تغییر دادن باشن.
این اتفاق در چند مورد ممکنه رخ بده که اکثرا در مجموعه های مونتاژ هستش ولی الان با توجه به عکس تنها راهش این هستش که دوباره اندازه گذاری بشه .

در صورت امکان فایل خود را بفرستید.

در مورد جی کد اگر منظور شما برای ماشین کاری باشد توضیحات کاملش یک مقدار طولانی و اینجا نمیشه مطرح کرد ولی اگر بخواهید میتوانید از انجمن بگیرید یا میتوانید تو دوره ماشینکاری شرکت کنید تا کامل اموزش ببینید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵/۰۹/۲۰، توسط navid A.)
۱۳۹۵/۰۹/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
s.omidi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 33
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال

ممنون ار پاسختون
من همیشه اول در اسکچ نقاط رو مشخص میکنم بعد از دستور HOLE استفاده میکنم. و همیشه به راحتی با دوبار کلیک کردن روی نقاط وارد محیط اسکچ میشه و مختصات و ابعاد اندازه رو نمایش میده ولی نمیدونم بعضی وقتا چه اتفاقی میوفته که با دوبار کلیک کردن فقط خود نقطه با رنگ سبز نمایش داده میشه .
در مورد جی کد هم میخواستم بدونم از چه محیطی از کتیا باید استفاده کرد، کاش از طریق سایت میتونستیم جزوه ماشینکاری رو دانلود کنیم
۱۳۹۵/۰۹/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

سلام
بله این اتفاق در بعضی موارد رخ میده که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه .
در مورد جی کد هم شما میتونید pdf های ماشینکاری رو راحت پیدا کنید .
اگر مشکلی داشتید یک ایمیل برا من بفرستید من یه تعدادی دارم میتونم براتون بفرستم.
۱۳۹۵/۰۹/۲۵
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS