شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

insert body
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۲، 21:32:28
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: meysamimani@hotmail.com
آخرین ارسال: sina.shahhoseini
پاسخ 2
بازدید 2021

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
insert body
نویسنده پیام
meysamimani@hotmail.com آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

insert body
سلام من قبلا که از منوی بالا از بخش insert یه body اضافه می کردم body های قبلی رو هم نشون می داد و می تونستم از اونها استفاده کنم برای طراحی ولی الان تا body اضافه می کنم قبلی ها رو نشون نمی ده و باید حتما روی body اصلی برم و define in work object بکنم تا قبلی رو نشون بده
می خواهم یه جوری باشه همه ی body ها رو با هم همزمان نشون بده
ممنون
۱۳۹۶/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
sina.shahhoseini آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 3
سپاس ها 11
سپاس شده 69 بار در 55 ارسال

RE: insert body
(۱۳۹۶/۰۴/۲۸)meysamimani@hotmail.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من قبلا که از منوی بالا از بخش insert یه body اضافه می کردم body های قبلی رو هم نشون می داد و می تونستم از اونها استفاده کنم برای طراحی ولی الان تا body اضافه می کنم قبلی ها رو نشون نمی ده و باید حتما روی body اصلی برم و define in work object بکنم تا قبلی رو نشون بده
می خواهم یه جوری باشه همه ی body ها رو با هم همزمان نشون بده
ممنون
سلام .
دوست عزیز از نوار ابزار پایین نرم افزار و از جعبه ابزار tools طبق شکل رو این ابزار(only current body) کلیک کنید تا مشکلتون برطرف شه.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶/۰۴/۲۸، توسط sina.shahhoseini.)
۱۳۹۶/۰۴/۲۸
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS