شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مشکل در باز شدن فایل حجیم در keyshot
زمان کنونی: ۱۴۰۳/۱۲/۲۴، 01:43:28
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saeed vakil
آخرین ارسال: navid A
پاسخ 5
بازدید 2658

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
saeed vakil آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 5
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

سلام و عرض ادب
مهندس نوین من فایل اسمبلی حجیمی دارم که تعداد قطعاتش در حدود 300 قطعه است و هر کدوم پیچیدگی زیادی دارن . موقع ایمپورت در keyshot حدود 1 ساعت زمان میبره و اخر هم صفحه کامل سیاه هست و در زیر شاخه ی مربوط به قطعات هیچ قطعه ای رو نشون نمیده . چند بار تست کردم . حتی تبدیل به پارت کردم و با پسوندهای مختلف تست کردم . اما مشکل پابرجاست .سیستم core i7 و رم 8 و گرافیک 2 هستش ولی بازم مشکل داره . به نظرتون ایراد از فایل میتونه باشه و یا به خاطر حجم بالای فایل و پیچیدگی قطعاته ؟
سپاس
۱۳۹۷/۰۳/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: مشکل در باز شدن فایل حجیم در keyshot
یک فایل 300 مگابایتی در کتیا را اگر با پسوند های igs یا stp ذخیره کتید حتما حجمش کم می شود شاید به 10 تا 20 مگ حتی کمتر تبدیل شود و نرم افزار Keyshot آن را به راحتی می تواند باز کند
۱۳۹۷/۰۳/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
saeed vakil آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 5
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

استاد با پسوند igs سیو کردم و موفق شدم باز کنم فایل رو . حالا مشکل کند بودن شدید عملیاته . یه دوران ساده رو 5 دقیقه طول میکشه انجام بده . متریال میدم کی شات هنگ میکنه . مشخصات سیستم رو تو کامنت اول گفتم . استاد حجم خود فایل 650 مگابایته وقتی igs کردم شد 1.2 گیگ ولی بازش کرد . استاد واسه رفع کند بودن و انجام رندر چیکار میتونم کنم؟ ممنون
۱۳۹۷/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

خیلی حجم فایلتون زیاد شده باید سطح هایی که با Igs خروجی گرفتید Join کنید سطح ها قبلی را Delete کنید حتی برای کمک کردن حجم فایلتون می تونید از دستور Surface Simplification استفاده کنید بطور کلی باید حجم فایل را حتما به هر نحوی کاهش دهید شده Part part کنید تا در کتیا راحتتر کار کنید از Copy Paste as result هم می توانید برای کم کردن حجم فایل کمک بگیرید
۱۳۹۷/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
navid A آفلاین
نوید آخوندی برزی

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 10
سپاس ها 8
سپاس شده 298 بار در 236 ارسال

سلام
با فرمت stp سیو کردید حجم فایلتون چقدر شد ؟
۱۳۹۷/۰۴/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط abbas56

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS