شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

generative shape design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 00:09:53
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: siamakkarimi
آخرین ارسال: siamakkarimi
پاسخ 3
بازدید 6196

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
generative shape design
نویسنده پیام
siamakkarimi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

generative shape design
سلام استاد
هنگام کشیدن دسته پارچ در جزوه صفحه 26 وقتی دستور intersection را در محیط generative بین بدنه پارچ و sketch اولیه دسته استقاده میکنم به جای خط فقط دو نقطه به عنوان intersect ایجاد میکند چکار کنم؟
اگر هم بخواهم با همین روش ادامه دهم در محیط sketcher نمیتوان بین sketch دسته پارج و نقاط ایجاد شده توسط دستور intersection قید coincedent ایجاد کرد
۱۳۹۲/۰۳/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: generative shape design
(۱۳۹۲/۰۳/۰۶)siamakkarimi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام استاد
هنگام کشیدن دسته پارچ در جزوه صفحه 26 وقتی دستور intersection را در محیط generative بین بدنه پارچ و sketch اولیه دسته استقاده میکنم به جای خط فقط دو نقطه به عنوان intersect ایجاد میکند چکار کنم؟
اگر هم بخواهم با همین روش ادامه دهم در محیط sketcher نمیتوان بین sketch دسته پارج و نقاط ایجاد شده توسط دستور intersection قید coincedent ایجاد کرد

intersection را باید بین بدنه و یکی از صفحات عمودی انجام دهید نه بین سطح بدنه و Sketch، اوکی؟
۱۳۹۲/۰۳/۰۶
ارسال‌ها پاسخ
siamakkarimi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: generative shape design
اوکی خیلی ممنوم استاد از راهنماییتون متوجه شدم Shy
۱۳۹۲/۰۳/۰۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS