تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Lath Machining
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
با سلام
در قسمت ماشینکاری در کتیا برای ماشین تراش هنگامی که خروجی میگیرم برای x اندازه شعاع قطعه کار را میدهد در صورتی که ماشین اندازه x را اندازه قطر میشناسد لطفا راهنمایی کنید چگونه خروجی را از شعاع به قطر تبدیل کنم . با تشکر.
نوع G-code را تغییر دهید.
از کجا و چگونه؟
با ابزار Generate Nc code in batch mode در جعبه ابزار Nc output Management
درسته خروجی G-code که نرم افزار کتیا به ما میده به صورت شعاعی هستش برای رفع این مشکل میشه بعد از خروجی گرفتن ، برنامه G-code را با Nodepad باز کنیم و قبل از برنامه عبارت "DIAMOF" را به آن اضافه کنیم.در این صورت دستگاه مختصات محور x را به صورت شعاعی میخواند.برای شبیه سازی و کنترل برنامه خروجی هم بد نیست از نرم افزار Nanjing.Swansoft.CNC.Simulator استفاده کنید
سلام من یک نقشه تراشکاری دارم که باید سر یک شفت رو کروی کنم اما برنامه نویسی دستی برام مشکله اگر نقشه رو در تالار قرار بدم امکانش هست جی کد هاش رو برام استخراج کنید؟؟؟قطعه بسیار ساده است اما مشکلش فقط کروی بودن سر قطعه است کنترلر هم mazatrol می باشد !!! و سوال بعدی این که میشه بین کتیا و شبیه ساز Nanjing.Swansoft.CNC.Simulator ارتباط برقرار کرد؟؟؟
برای تولید جی کد وانتقال ان به تراش cnc روسی با کنترلر هاست نیازه که جی کد بصورت مثلا (G03 X Z R) با این پارامترها خروجی گرفته بشه آیا محیط تراشکاری کتیا با پارامتر R خروجی میده؟ اگه میده چه جوری؟ اگر نمیده میشه با سیمکو همه مثلا L بجاش میده رو یهو تبدیل به R کرد؟