۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸
سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!
مشکل کار کجاست؟؟؟
مشکل کار کجاست؟؟؟
مشکل کار کجاست؟؟؟(۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!مشکل کار کجاست؟؟؟
(۱۱-۲۹-۱۳۹۰, ۰۰:۲۴:۰۰)shahrooz نوشته: [ -> ]من این فایل رو تا این جا پیش بردم ولی این تیکه که ریشه با بالای تیغه به هم میرسن رو نمی دونم چه کنم.ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
BLADE MODEL
(۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۰۰:۵۶:۰۷)shahrooz نوشته: [ -> ]من پایین این پره رو چه جور فیلت بزنم
فیلت 5 میخاد طبق چیزی که از تو دو بعدیش در اوردم.
جایی که Deviation بالایی هم همین پایینشه که فیلت میخاد.
![[عکس: 2-19-2012%2010-13-15%20PM.gif]](http://www.fem.ir/2-19-2012%2010-13-15%20PM.gif)
(۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!مشکل کار کجاست؟؟؟
(۱۲-۱۴-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲:۵۸)amir نوشته: [ -> ](۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!مشکل کار کجاست؟؟؟
سلام شهروز جان
من یه بار دیگه فایل رو دیدم ولی منحنی باز پیدا نکردم!! میتونی کمک کنی؟
(۱۲-۱۴-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲:۵۸)amir نوشته: [ -> ](۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!مشکل کار کجاست؟؟؟
سلام شهروز جان
من یه بار دیگه فایل رو دیدم ولی منحنی باز پیدا نکردم!! میتونی کمک کنی؟
(۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۲۳:۱۵:۰۳)novin نوشته: [ -> ](۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۰۰:۵۶:۰۷)shahrooz نوشته: [ -> ]من پایین این پره رو چه جور فیلت بزنم
فیلت 5 میخاد طبق چیزی که از تو دو بعدیش در اوردم.
جایی که Deviation بالایی هم همین پایینشه که فیلت میخاد.
به عکس زیر توجه فرمائید