تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: Blade پره توربین
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!Exclamation مشکل کار کجاست؟؟؟
(۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!Exclamation مشکل کار کجاست؟؟؟

سلام
منحني شما بسته نيست
به دقت به منحني جاي باز رو مي توني ببني
بعد با دستور connect مي توني منحني رو ببندى
من این فایل رو تا این جا پیش بردم ولی این تیکه که ریشه با بالای تیغه به هم میرسن رو نمی دونم چه کنم.ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

BLADE MODEL

[attachment=103]
(۱۱-۲۹-۱۳۹۰, ۰۰:۲۴:۰۰)shahrooz نوشته: [ -> ]من این فایل رو تا این جا پیش بردم ولی این تیکه که ریشه با بالای تیغه به هم میرسن رو نمی دونم چه کنم.ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

BLADE MODEL

باید بدنه بالا را با بدنه پائئن تریم سپس فیلت بزنید
من پایین این پره رو چه جور فیلت بزنم
فیلت 5 میخاد طبق چیزی که از تو دو بعدیش در اوردم.
جایی که Deviation بالایی هم همین پایینشه که فیلت میخاد.
(۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۰۰:۵۶:۰۷)shahrooz نوشته: [ -> ]من پایین این پره رو چه جور فیلت بزنم

به عکس زیر توجه فرمائید
[عکس: 2-19-2012%2010-13-15%20PM.gif]
(۱۱-۲۱-۱۳۹۰, ۲۳:۱۳:۰۸)amir نوشته: [ -> ]سلام دوستان ؛ وقتی میخام با دستور Multi-section سطح هارو به هم برسونم قبلش لازمه که close point هارو انتخاب کرد ولی هیچ point ظاهر نمیشه!!!!Exclamation مشکل کار کجاست؟؟؟

سلام شهروز جان
من یه بار دیگه فایل رو دیدم ولی منحنی باز پیدا نکردم!! میتونی کمک کنی؟
(۱۲-۱۴-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲:۵۸)amir نوشته: [ -> ]

سلام شهروز جان

سلام امیر جان
فایل کارتو هم ضمیمه کن
(۱۲-۱۴-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲:۵۸)amir نوشته: [ -> ]

سلام شهروز جان

خوب رو منحنی کلیک کن و برو تو sketcher اون منحنی و با sketch analysis از منوی tools ببین منحنی ات بازه یا نه؟اگه روش کلید کنی بهت نشون میده کجاهاش بازه
البته آقا شهروز ببخشیداا آخه جواب نداده بودید من جسارت کردمااا.
(۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۲۳:۱۵:۰۳)novin نوشته: [ -> ]
(۱۱-۳۰-۱۳۹۰, ۰۰:۵۶:۰۷)shahrooz نوشته: [ -> ]من پایین این پره رو چه جور فیلت بزنم

به عکس زیر توجه فرمائید
[عکس: 2-19-2012%2010-13-15%20PM.gif]

من هم در مرحله فیلت زدن مشکل پیدا کردم، حتی لبه رو برای Edges to keep که انتخاب میکنم کل لبه ی پایین رو میگیره
صفحات: 1 2