تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: تصویر کردن در محیط Part Design
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام دوستان،
آیا کتیا در محیط Part Designدستوری برای تصویر کردن(همانند آنچه در محیط Sketcherهست)،داره؟آخه میخوام یک خط رو روی سطح جانبی استوانه تصویر کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.
(۳-۱۲-۱۳۹۱, ۲۲:۵۵:۳۷)Ali Kh نوشته: [ -> ]سلام دوستان،
آیا کتیا در محیط Part Designدستوری برای تصویر کردن(همانند آنچه در محیط Sketcherهست)،داره؟آخه میخوام یک خط رو روی سطح جانبی استوانه تصویر کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.

راه های زیادی وجود دارد ... به عنوان مثال می توانید با ابزار Line از جعبه ابزار Refrence Element یک بر روی استوانه ترسیم کنید، یا یک Plane روی استوانه ایجاد کنید وارد محیط Sketch شوید با دستور زیر شاخه Project 3D Element خطوط استوانه را ترسیم کنید.
شکل خود را در این صفحه ضمیمه کنید، تا بهتر راهنمائی کنم.
سلام
تو محیط part Designرو نمیدونم و
اما تو میتونی بری تو محیط Generative Shape Design یا Wire Frame
و با دستور Projection تو نوار ابزار WireFrame این کار و انجام بدی
شکل رو ضمیمه کردم.میخوام خط 45 درجه رو تصویر کنم روی سطح جانبی استوانه.هر سه دستور رو امتحان کردم ولی موفق نشدم.لطفا یکی از روشها رو کمی بیشتر توضیح دهید.ممنون
(۳-۱۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵:۳۲)Ali Kh نوشته: [ -> ]شکل رو ضمیمه کردم.میخوام خط 45 درجه رو تصویر کنم روی سطح جانبی استوانه.هر سه دستور رو امتحان کردم ولی موفق نشدم.لطفا یکی از روشها رو کمی بیشتر توضیح دهید.ممنون

شما برای تصویر کردن خط مورد نظر باید از دستور Projection در محیط GSD استفاده نمائید. برای راحتی کار می توانید در محیط Part Design در قسمت Command Line ، نوار سفید رنگ پایین صفحه کلمه c:projection را تایپ نمائید. Enter کنید. پس از فعال سازی ابزار ابتدا خط و سپس سطح را انتخاب و Ok کنید.
(۳-۱۳-۱۳۹۱, ۱۰:۲۰:۰۳)novin نوشته: [ -> ]
(۳-۱۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵:۳۲)Ali Kh نوشته: [ -> ]شکل رو ضمیمه کردم.میخوام خط 45 درجه رو تصویر کنم روی سطح جانبی استوانه.هر سه دستور رو امتحان کردم ولی موفق نشدم.لطفا یکی از روشها رو کمی بیشتر توضیح دهید.ممنون

شما برای تصویر کردن خط مورد نظر باید از دستور Projection در محیط GSD استفاده نمائید. برای راحتی کار می توانید در محیط Part Design در قسمت Command Line ، نوار سفید رنگ پایین صفحه کلمه c:projection را تایپ نمائید. Enter کنید. پس از فعال سازی ابزار ابتدا خط و سپس سطح را انتخاب و Ok کنید.

مرسی از راهنماییتون،تونستم انجامش بدم.