تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: BOM
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام خدمت همه دوستان.
سوال من اینه که چطور میشه تو محیط Bill of Material آیتم های دیگه مثل جرم و جنس قطعات رو وارد کرد؟ مخصوصا جنس مواد
با سپاس
در بسیاری زمان ها ممکن است قصد داشته باشید موارد مختلفی را به جدول خود اضافه کنید . برای این کار می توانید با استفاده از نرم افزار Excel جدول را ایجاد کرده و با فرمت CSV comma delimited آن را ذخیره کنید و در کتیا با استفاده از ابزار
table from csv در جعبه ابزار Annotation آن را فراخوانی کنید .

در نرم افزار امکان تغییر اندازه این جدول وجود دارد .
منظور من در حالتی هست که یک فایل مونتاژی پیچیده دارم و امکان لیست کردن دستی شماره ، اسم ، جنس و ... نیست. و اصولن BOM باید توسط خود نرم افزار استخراج بشه تا امکان خطا در هر موردی ( مثل فراموشی یا اشتباه در تایپ و...) به صفر برسه.
همچنان نیازمند راهنمایی دوستان هستم.
از شما دوست عزیزم ممنونم.
میشه با ماکرو به این کار رو کرد همون صحبت خانم پارسا است Wink
عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز.
من با کمی سرچ یه راهکارساده و بدون نیاز به ماکرو نویسی برای این موضوع پیدا کردم و از اونجایی که احتمالن این موضوع سوال دوستان دیگه ای هم هست اینجا شر می کنم.امیدوارم برای همه مفید باشه.

1- کتیا حتمن باید تحت حتال Administrator اجرا بشه
***(اگه به فرایند ادمین کردن تسلط داشته باشین مشکلی نخواهید داشت)
2- از منوی اصلی و از مسیر tools-standards وارد پنجره مورد نظر بشید.
3- بهتره همین اول کار یک استاندارد جدید تعریف و برای خودتون شخصی سازی کنید.یعنی از سربرگ category گزینه Drafting و از سربرگ File مثلن گزینه ISO رو انتخاب کنید و تغییرات دلخواه خودتون رو تو هر زیر شاخه اعمال و در پایان اونو در همون فولدر CATCollectionStandard که موقع ادمین کردن ساختین با اسم جدید! ذخیره و ok کنید.
4- تو مرحله سوم قبل ذخیره کردن به زیر شاخه
ISO-Style-Bill of Material-Default-Reported Properties برید تا پنجره مورد باز بشه.
5- سمت راست پنجره ، اول روی یک سطر کلیک کنید بعد با کلیک روی آیکن new یک سطر جدید به لیست اضافه میشه.حالا روی سطر اضافه شده کلیک کنید و درست زیرش سربرگی که به اسم خودش هست رو باز کنید و از اونجا پارامتر دلخواه مثل جنس یا وزن رو انتخاب کنید. با این کار اسم سطر اضافه شده به پارامتر جدید انتخابی تغییر نام میده.
6- در انتها save as در فولدر بالا و ok کنید.
7- فایل مونتازی رو شماره گذاری کنید.explode view رو هم با دستور scene بسازید و وارد محیط Drafting بشید.ابعاد کاغذ صفحه و استاندارد خودتون رو تو modify انتخاب کنید.
8- تو محیط درفتینگ یک نما (ترجیحن انفجاری ) رو وارد کنیند.بعد به مسیر
Insert-Generation-BOM-Advanced BOM برید و دقت کنید در پنجره باز شده Style رو استاندارد انتخابی خودتون باشه.با کلیک رو ok و بعد کلیک روی یک ضلع از یک قطعه و در آخر روی فضای خالی ضفحه کلیک کنید تا جدول ظاهر بشه.

**دقت کنید اگه تو partbody متریال تعریف نکرده باشین اینجا چیزی نمایش داده نمیشه !
تشکر Smile