تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: متحرک سازی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام
مهندس جان این فایلی که در قسمت ویدیو برای kinematik گذاشتید رو خودم خواستم درست کنم ولی به مش[attachment=2742]کل بر خوردم
اول اینکه پارت هام تعدادش با شما فرق داره و مجبورم قید های بیشتری بزارم، تمام قید ها رو که میزارم بدون اون خط و نقطه dof صفر میشه اما کاری نمیتونم باهاش بکنم (حرکت دلخواه رو نمیده) وقتی هم خط و نقطه رو میزارم میگه بیشتر از حد commad گذاشتی و ایندفعه اصلا اون صفحه ای که باید بیاد تا زاویه رو بهش بدم نمیاد.

خب من از کجا باید بدونم چ قیدهایی لازمه و اینکه خب تعداد پارت های من بیشتره باید چیکارش کنم؟(غیر ازین که تعداد پارت ها رو کم کنم یعنی راهش تو محیط متحرک سازی چیه؟)
این قطعه اشتباه ترسیم شده شما ابتدا در محیط مونتاژ باید چک کنید پروژتون کار میکنه یا نه Part4 و Part5 هیچ گونه حرکتی با هم نمی سازند !!!
با عرض سلام و خسته نباشید. قصد طراحی کوره ذوب رو دارم. میخواستم بدونم امکان طراحی مذاب و حرکت آن و بطور کلی شبیه سازی کلی کوره ذوب با کتیا یا برنامه های رندر گیری وجود دارد؟ خود انجمن هم آموزش این موضوع را دارد؟؟سپاس
سلام
اگر خروجی که مورد نظرتون هست یک عکس باشه ..بله با طراحی و رندر میتونید ولی اگر منظورتون شبیه سازی حرکت مذاب باشه و .... یا باید از نرم افزارهای انیمیشن سازی و گرافیکی استفاده کنید و یا نرم افزار های تحلیلی و مهندسی ..که حرکت مذابتون رو نزدیک به واقعیت شبیه سازی بکنه.
سلام
همچین چیزی فکر نکنم امکان پذیر باشه ولی با نرم افزار های تحلیلی یا نرم افزار های طراحی کوره و قالب ها مثل قالب دایکست میتونید شبیه سازی کنید