شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Assembly Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design (/showthread.php?tid=5)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - mohammad heydari - ۱۳۹۴/۰۲/۲۲

سلام

هیچ نوع قیدی در محیط مونتاژ کتیا انجام نمیشود .
به نظر شما مشکل چیست؟
با تشکر

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳

حتما Update شما بصورت Manual هست باید پس از هر مرحله قید گذاری دکمه Update را دستی بزنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - parhamm - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

با سلام

من قصد دارم یک چرخنده ساده را در یک محور با قید coinsidence مقید کنم به طوری که با چرخش محور که توسط یک بازو صورت میگیره چرخدنده هم شروع به چرخش کنه و عمل انتقال قدرت رو انجام بده ولی متاسفانه هر کاری میکنم چرخدنده نمیچرخه ( یعنی با محور لینک نمیشه )

بنظر شما مشکل از کجاست و من باید قید گذاری دیگری انجام بدهم یا خیر

متشکرم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - arvin.raoufi - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲

دوست عزیز فقط با قید هم محوری بین سوراخ داخلی چرخ دنده و محور به منظور خود نمی رسید .
شما یا باید محور و چرخدنده را Fixtogetherکنید (چرخدنده های انطباقی) و یا باید روی شفت خار و توی سوراخ چرخدنده جاخار ایجاد کنید و قید های مناسب برای آن قرار دهید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - داویت - ۱۳۹۴/۰۴/۱۱

سالم دوستان
من قطعاتی را مونتاژ کردم که حدود 200 قطعه می باشد و محیط از قیدها و صفهحات پلان زیاد شلوق کرده قید ها را هیدن می کونم ولی پلانها باقی می مانند می خواهم قطعه اسمبل شده من بدونه قید و صفحات پلان نمایش داده شود .
از راهنمایی دوستان ممنون می شوم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲

سلام

از سر برگ edit گزینه search را انتخاب کنبد و سپس ادامه مسیر رو با عکس پیوست برید.

بعد از انتخاب شدن صفحات با دستور Hide/Show آن ها را مخفی کنید...

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - داویت - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲

دوست عزیز ممنون از راهنمای شما

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - poorya_gh - ۱۳۹۴/۰۴/۲۶

سلام دوستان خسته نباشید
در نقشه شماره 6 اسمبلی علامت taper 1:50 چیه؟؟ چجوری باید ایجاد کنم؟؟ اگ میشه لطف کنین یه راهنمایی کنین[تصویر:  Untitled.jpg]
[تصویر:  Untitled2.jpg][تصویر:  null]

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - behrouz sh - ۱۳۹۴/۰۵/۲۰

با سلام وخسته نباشید. من یک مشکلی که همیشه در بخش Assembly دارم اینکه مثلا یک قطعه ساده که در محیط Part کشیده شده و از روش Copy میکنیم کلیه ویژگی های قطعه اول ما به قطعه کپی شده منتقل میشه که من اینو نمیخوام .مثلا در قطعه اول با دستورhole سوراخی ایجاد کردیم این عملیات ب قطعه کپی شده هم انتقال پیدا میکنه اتوماتیک
چجوری میشه این لینک وابستگی رو شکست؟
با تشکر فراوان

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۵/۲۰

سلام
شما باید بصورت غیر وابسته عمل کپی را انجام دهید
به این صورت که ابتدا پارت مورد نظر را کپی کرده و بر روی سر شاخه اصلی با دستور paste special آن را به حالت Break link در بیاورید
اینجوری فایل شما به صورت غیر وابسته کپی شده و میتونید روش تغییرات مختلفی رو اعمال کنید.