شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Assembly Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design (/showthread.php?tid=5)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - behrouz sh - ۱۳۹۴/۰۵/۲۳

با سلام من سوالی پرسیده بودم چن روز پیش ولی دوستان کسی پاسخگو نبوده ممنون میشم کمک کنید .مطلب ساده ای هم بوده با تشکر

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۵/۲۴

جواب شما را آقای حافظی کیا نوشته اند به صفحه 10 مراجعه کنید پایین صفحه

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - behrouz sh - ۱۳۹۴/۰۷/۰۲

سلام.من یک اسمبل دارم از تک تک قطعاتش توی محیط درفتینگ نقشه گرفتم.حالا اومدم فایلای اضافرو پاک کردم از توی فلدر هردفعه ک باز میکنم پنجره desk میاد و من نمیفهمم چیکارش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۷/۰۴

سلام
نباید فایلی رو بعد از منتاژ کردن از مجموعه اصلیتون پاک کنید..

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - ali.. - ۱۳۹۴/۰۷/۰۹

تمرین 5 سایت اسمبلی بخش 5 برش a دارای 4حفره است ابعاد آنها چند است

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۷/۱۰

سلام

اونا حفره نیستند .در واقع برش مطقعی یک شکل دوران یافته یا شفت خرده است.
تمام اطلاعات لازم در Figure 4 و Figure 5 داده شده است.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - ali.. - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹

سلام
قطعه طراحی شده در در محیط اسمبلی را چگونه روی نقطه 0 0 0 قرار بدهم
و در نوار ابزار کاتولوگ iso 1207 پیدا نمیکنم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹

سلام

با ابزار translation or rotation که باید از قسمت customize آورده شود ( صفحه 42 جزوه)

ابزاز کاتالوگ هم در محور پایین قرار دارد.چند جعبه ابزار را بکشید بیرون پیدایش میکنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - ali.. - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰

سلام
مرسی از پاسخ شما جعبه ابزار کاتولوگ را پیدا کردم ولی فقط استاندارد 4014 و 4016 هست و iso 1207 را پیدا نمیکنم
در ضمن در محیط Drafting با اینک فرمت را رویFpT_titer میگذارم ولی بازفارسی نمیشود
در محیط Drafting سه نمای قطعه را وارد کردم واندازه گذاری به صورت اتوماتیک را اجرا کردم ولی خیلی از ابعاد را اندازه گذاری نکرد
وقتی یه متن ( اسم برجسته) را وارد اسمبلی میکنم و به آن پد میدهم کل آن شکل را تحت شعاع قرار میدهد

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱

1. شما بجای Screw بر روی Bolt کلیک کردید به همین دلیل به شماره ISO دسترسی ندارید، در کاتالوگ ISO پنجمین گزینه Screw را انتخاب نمایید.
2. احتمال زیاد شما در زمان استفاده از فارسی ساز زبان ویندوز را فارسی می کنید و یا Caps-luck کیبرد را روشن کردید.
3. این موضوع طبیعی است چون بعضی از اندازه ها را اندازه گذاری اتوماتیک قرار نمی دهید
4. به احتمال زیاد متن را در یکی از اسکچ های ترسیمات اصلی قرار می دهید. بهتر است در یک Sketch جداگانه قرار دهید و همچنین با دستور Scale سایز آن را تنظیم کنید.