شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط FreeStyle (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- موضوع: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) (/showthread.php?tid=255)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱

(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

احتمالا در مراحل قبل یکجای کار در روند طراحی اشکال دارید، سعی کنید از ابزار های دیگر یا ایجاد، لبه جدید استفاده کنید، تا سطح مورد نظر ایجاد گردد.

از sweep و blend و extrpolate استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد. فایل رو به صورت rar تو پست قبلیم Upload کردم Exclamation
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

اگر فایل رو هم اینجا بزاری شاید بهتر بتونم کمک کنم، اگر نشد آپلود کنی بخاطر حجم بالا برام ایمیل کن شاید بتونم کمکی بکنم. sadjadi_2000@yahoo.com

فایل رو براتون ایمیل کردم.

مشکل از Join 5 و Join6 بود نمیدونم چطوری Join کرده بودی که سطح درستی نداده بود نیازی به Join نبود من Join 5 و Join6 رو مخفی کردم، برای راحتی کار منحنی های راهنما رو هم مخفی کردم، بعد رفتم توی محیط Generative Shape Design لبه ی بدنه هواپیما رو با Boundary مرز ایجاد کردم اما مرز رو باید با دوتا نقطه بالا و پایین لبه ی بدنه هواپیما محدود کنی( در قسمت Limit 1 and 2) بعد به راحتی Blend شد
باز اگر مشکلی بود بگو
من برای اینکه روند طراحیت رو دستکاری نکنم Join هارو پاک نکرم، مخفی کردم.

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲

مشکل از Join 5 و Join6 بود نمیدونم چطوری Join کرده بودی که سطح درستی نداده بود نیازی به Join نبود من Join 5 و Join6 رو مخفی کردم، برای راحتی کار منحنی های راهنما رو هم مخفی کردم، بعد رفتم توی محیط Generative Shape Design لبه ی بدنه هواپیما رو با Boundary مرز ایجاد کردم اما مرز رو باید با دوتا نقطه بالا و پایین لبه ی بدنه هواپیما محدود کنی( در قسمت Limit 1 and 2) بعد به راحتی Blend شد
باز اگر مشکلی بود بگو
[/quote]

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید...مشکلم حل شد حتی یکبار دیگه کشیدم و اینسری join اضافی انجام ندادم و دقت طراحیم رو بیشتر کردم و دیگه به مشکل نخوردم....مشکل اصلیم این بود که مرز رو با دوتا نقطه ی بالا و پایین محدود نمیکردم برای همین نمیتونستم فقط لبه رو تو Blend شرکت بدم. بازم ممنون.
[attachment=216]موقع Blend زدن کابین خلبان به بدنه زمانیکه هر دو سطح رو روی Tg قرار میدم eror میده فقط زمانی Blend میزنه که یک طرف کار پیوستگیش به صورت pt باشه و طرف دیگه Tg که در اینصورت با تغییر مقدار tension سطح شبیه به تصویر در نمیاد. آیا میشه از دستور دیگه ای مثلا sweep استفاده کرد؟ البته یکبار بصورت اتفاقی هر دو لبه رو روی Tg قرار دادم بهم رسوندشون اما سطح حاصل دچار تو رفتگی بود !! Sad

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۴/۲۶

(۱۳۹۱/۰۴/۲۲)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز اگر مشکلی بود بگو

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید...مشکلم حل شد حتی یکبار دیگه کشیدم و اینسری join اضافی انجام ندادم و دقت طراحیم رو بیشتر کردم و دیگه به مشکل نخوردم....مشکل اصلیم این بود که مرز رو با دوتا نقطه ی بالا و پایین محدود نمیکردم برای همین نمیتونستم فقط لبه رو تو Blend شرکت بدم. بازم ممنون.
موقع Blend زدن کابین خلبان به بدنه زمانیکه هر دو سطح رو روی Tg قرار میدم eror میده فقط زمانی Blend میزنه که یک طرف کار پیوستگیش به صورت pt باشه و طرف دیگه Tg که در اینصورت با تغییر مقدار tension سطح شبیه به تصویر در نمیاد. آیا میشه از دستور دیگه ای مثلا sweep استفاده کرد؟ البته یکبار بصورت اتفاقی هر دو لبه رو روی Tg قرار دادم بهم رسوندشون اما سطح حاصل دچار تو رفتگی بود !! Sad
[/quote]
من کمی وقت صرف این قسمت کردم اما من هم مشکل دارم با Blend این قسمت، به ناچار توی Generative Shape Design انجامش دادم، یه کمی فرصت بده ببینم چه میکنم باهاش.

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۶

[/quote]
من کمی وقت صرف این قسمت کردم اما من هم مشکل دارم با Blend این قسمت، به ناچار توی Generative Shape Design انجامش دادم، یه کمی فرصت بده ببینم چه میکنم باهاش.

[/quote]
باشه. حالا من بازم خودم باهاش کلنجار میرم شاید بتونم به نتیجه برسم.

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Soltanifard - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸

با سلام هركاري مي كنم نماي بالاي هواپيما تشكيل نميشه. لطفا راهنمايي كنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Novin - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸

این فایل مشکلی ندارد !! فایل را ذخیره کنید دوباره باز کنید. یا با استفاده از محیط Sketch Tracer نماها را تنظیم کنید.
مقاله را مطالعه بفرمایید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - s.najafi - ۱۳۹۳/۰۹/۳۰

سلام بر مهندس های عزیز
بالاخره کسی تونسته این هواپیما رو بکشه؟
میشه فایل کامل شده شو بذارید که بشه دیدی چه کردید!؟

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱

این فایل بخشی کار یکی از بچه ها سر کلاس هست شاید کمکتون کنه

[attachment=1729]

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - s.najafi - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱

ممنون
ولی چرا عکس ها، از محیط sketch tracer وارد نشدن؟
و مگر ابزارهای محیط generative shape disign برای کشیدن همه اشکال کافی نیستن که از یکسری ابزار جدید استفاده شده؟
ضمنا ینی هیچ کس تا حالا این شکلو تموم نکرده؟؟

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱

روند اصلی کتاب با محیط Shape Design می باشد.
چرا ولی فایلی که بنده روی سیستم پیدا کردم یکی از مراحلی بود که بچه های کلاس به اشکال برخورد کرده بودند. مگه شما فایل قسمت موس را که کامل می کردید تحویل بنده می دادید. Wink

آقای نجفی سعی کنید خودتون باد دقت بیشتری کتاب را مطالعه کنید تا مثل سایر دوستان بتوانید انجام دهید.