شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Assembly Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design (/showthread.php?tid=5)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - higher_idea - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵

hi , وفتی یه دست راست طراحی شده ،چطور می تونم دست چپ را از روی آن mirror کنم ،

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵

باید قطعه را کپی پیست کنید البته Break Link بعد وارد طراحی قطعه کپی شده شوید و قطعه را از یک صفحه Symetry کنید و سپس مونتاژ کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۰۶

منم یه روش پیشنهاد می کنم ببین چه جوره
تو همون دست راستی که طراحی کردی یه BODY تعریف کن بعد توش یه صفحه با یه آفست از شکلت رسم کن
بعد تو اسمبلی یه mirror ایجاد کن و اون دست رو نسبت به صفحه ای که تو BODY ایجاد کردی Mirror کن.

من برای طراحی چشم چپ پروژه خودم این کار رو کردم.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - higher_idea - ۱۳۹۰/۰۹/۰۶

مرسی از دوستان

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - mojtaba mohammadnia - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱

سلام.توی ساست traceparts.com هرچی گشتم کاسه نمد پیدا نکردم.لطفا راهنمایی کنید.در ضمن وقتی یک قطعه از این سایت رو توی محیط اسمبلی میارم هیچ قیدی رئش اثر نمیکنه.چیکار کنم؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱

(۱۳۹۰/۱۱/۱۱)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.توی ساست traceparts.com هرچی گشتم کاسه نمد پیدا نکردم.لطفا راهنمایی کنید.در ضمن وقتی یک قطعه از این سایت رو توی محیط اسمبلی میارم هیچ قیدی رئش اثر نمیکنه.چیکار کنم؟

قطعات این سایت با فرمت مدل می باشند، و باید تبدیل به پارت شوند
برای این منظور یا از محیط Product Data Filtering در زیر شاخه Infrastruction استفاده می کنید یا بر روی سر شاخه Master در فایل مدل راست کلیک Copy و در یک پارت جدید Paste Special می نمائید. سپس در اسمبلی استفاده می کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - mojtaba mohammadnia - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳

سلام.توی یک نقشه دمونتاژ من می خوام 50 تا پیچ Huhتوی یک ارتفاع قرار بگیرن جز اینکه صفحاتشون رو یکی یکی با هم coincidence کنم راه دیگه ای نیست؟چون اینکار خیلی زمانبره چطور میشه همه رو یک دفعه با هم انتخاب کرد؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳

(۱۳۹۰/۱۱/۱۳)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.توی یک نقشه دمونتاژ من می خوام 50 تا پیچ Huhتوی یک ارتفاع قرار بگیرن جز اینکه صفحاتشون رو یکی یکی با هم coincidence کنم راه دیگه ای نیست؟چون اینکار خیلی زمانبره چطور میشه همه رو یک دفعه با هم انتخاب کرد؟

سلام
اگه همه پیچها یکسان هستند می تونی در جعبه ابزار
( Fast Multi Instantiation(Ctrl+D و با ابزار Define Multi Instantiation یک پیچ رو انتخاب کنی و در هر جهتی هر تعدادی که میخای از اون رو ایجاد کنی.

اگه بخای این پیچها رو تو جاشون قرار بدی هم می تونی از ابزار Reuse Pattern تو جعبه ابزار قید ها هم استفاده کنی.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳

(۱۳۹۰/۱۱/۱۳)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه پیچ ها را در یک Componenet قراار دهید تا با ابزار manipolatin همگی را براحتی بتوانید با هم جابجا کنید. اگر از دستور Reuse Pattern استفاده می کنید این گزینه Put New Instances in a felexiable Componenet در این ابزار موجود می باشد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - look - ۱۳۹۱/۰۴/۲۵

سلام عضو جديد اين سايت هستم
دوتكه بلوك دارم وميخوام روي هم سوارشون كنم وبك سوراخ رزوه دار بزنم كه ازيكي ردبشه وتانصفه بعدي بره ؟؟