![]() |
طراحی موس - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- موضوع: طراحی موس (/showthread.php?tid=50) |
RE: طراحی موس - amin.saffari - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷ سلام در بخشclose surface،این errorرو میده؟ [attachment=474] RE: طراحی موس - Novin - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷ (۱۳۹۲/۰۴/۱۷)amin.saffari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جهت Sweep.2 را به سمت بالا به سمت داخل تغییر دهید، اشکال پر شدن حل می شود. ولی اشکالات دیگری وجود دارد. در Fill.4 و Fill.5 در نمودار درختی کلیک کرده بر روی انتخاب اول و دوم از سه انتخاب موجود در Fill ها لبه های 1 و 2 را Remove Support کنید دکمه ای وجود دارد. RE: طراحی موس - amin.saffari - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸ سلام ممنون حل شد ![]() RE: طراحی موس - mehrdad89 - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴ سلام, تو صفحه 138 کتاب برای close surface کردن error میده لطفا راهنمایی کنید. [attachment=507] [attachment=508] RE: طراحی موس - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴ (۱۳۹۲/۰۴/۲۴)mehrdad89 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بر روی Join 6 دبل کلیک کرده sweep 3 را به مجموعه join اضافه کنید . همچنین کناره های موس ایراد دارد sweep 5 را انتخاب کرده جهت را به سمت داخل انتخاب کنید ( شما به سمت خارج انتخاب کردید ) (فایل تا اینجا 1 است ) همچنین بالای موس ایراد دارد sweep 3 را انتخاب کنید و جهت دایره را به سمت داخل اعمال کنید در این حالت fill کناره ها از بین میرود بار دیگر دستور fill را انتخاب کنید و روند را ادامه بدین (فایل 2) RE: طراحی موس - MHN - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰ سلام من در این تمرین در قسمت آنالیز سطح برای ایزوله کردن مشکل دارم یعنی همچین گزینه برام نیست. RE: طراحی موس - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱ این خط که خودش ایزوله شده . به نماد کنار آیکون خط دقت کنید RE: طراحی موس - سپهر غلامرضایی - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱ [attachment=533] مهندس این حجمش پر نمیشه چه کنم؟؟ RE: طراحی موس - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱ (۱۳۹۲/۰۵/۰۱)سپهر غلامرضایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به عکس 1 که براتون ضمیمه کردم توجه کنید . کناره های موس باز هستند [attachment=534] علتشم این است که sketch ترسیمیتون مقید نشده . عکس پایین [attachment=535] (۱۳۹۲/۰۵/۰۱)سپهر غلامرضایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بر روی قسمت دکمه موس هم همونطور که می بینید خط افتاده است که در صورتی که نمایش مدل را بر روی Shading with edges without smooth edge قرار دهید نباید این خط وجود داشته باشد . علت این شکستگی مماس نبودن سطح sweep با سطح دو fill می باشد . بر روی fill 1 کلیک کنید و سطح ان را با سطح sweep مماس کنید . همین کار را برای fill 2 تکرار کنید همانند تصویر پایین [attachment=536] RE: طراحی موس - سپهر غلامرضایی - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲ (۱۳۹۲/۰۵/۰۱)Hooman.Ladan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید ولی متوجه نشدم چجوری باید fill1 و sweep رو مماس کنم |