شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Assembly Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design (/showthread.php?tid=5)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - بابک1668 - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷

اوکیWink
اگر ما یک سوراخ ایجاد کنیم و بعد با دستور rectangular pattern یکی دیگه ازش ایجاد کنیم فاصله ای که از ما میخواد نسبت به مرکز سوراخه؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹

بله نسبت به مرکز آن فواصل تعریف می شوند.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - danial_dadras - ۱۳۹۳/۰۷/۲۷

با سلام
در تمرین 2 سایت قسمت assembley پیچ های set screw1 2 را باید خومان بکشیم یا از کاتالوگ استفاده کنیم؟؟؟و منظور از TYP در سوراخ فیگور 2 چیست؟؟؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸

باید خودتون ترسیم کنید. TYP یک نوع استاندارد است.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵

سلام

لطفا

1-در مورد طراحی به روش ( طراحی از بالا به پایین ) توضیح دهید .

2-دستگاه بلوک زن (بلوک سقفی بتنی)را میخواهم بهینه کنم . ب رای این کار باید اول نمونه موجود را مدل کنم . شاسی دستگاه از پروفیل ناودانی و نبشی هست لطفا راهنمایی کنید که این پروفیل ها را علاوه بر اینکه میتوان با دست طراحی کرد ایا در خود نرم افزار مجود دارد تا کار اسانتر شود و لطفا ادرس دقیق انرا بگویید.

ارادتمند شماا -آرش

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - ArashAzad - ۱۳۹۴/۰۱/۰۱

سلام من یک قیچی صنعتی طراحی کردم و از اونجایی که فک متحرک قیچی توی زاویه قرار میگیره به همین علت هر کاری میکنم نمیتونم این زاویه رو اعمال کنم نسبت به میز قیچی و ایم فک دارای دو شفت است که با اعمال قید هم راستا بودن داخل بدنه نصب میشن در عکس پیوست شده باید این دو قطعه همانند قطعه روبرویی به هم برسن که اروور تداخل قیود میگیره...

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۱/۰۱

سلام
لطفا فایل مجموعه ای که میخواید اسمبل کنید رو آپلود کنید
اینجوری واضح نمیشه نه فهمید نه توضیح داد

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - M A J I D - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰

درود
مدل کردن تمام قطعات پروژه آخر ترمم رو تموم کردم
فقط توی اسمبل چند تا مشکل اساسی پیدا کردم که امیدوارم با کمک همه دوستان حلشون کنم
خب سوالاتم رو توی هر پست جداگانه میپرسم که باعث پراکندگی و شلوغی هم نشه
اولیش مشکل اسمبل این دوتاست. با هیچ قید نمیتونم این دوتا رو به هم برسونم
حتی توی عکسی که از پروژم رندر کردم مجبور شدم با ابزار manipulation این دوتا رو به هم بچسبونمBlush
در ضمن اگه ایرادی هم توی طراحی داشتم به خاطر اینه که هنوز قسمت wireframe و shape design رو آموزش ندیدمWinkپس اگه اشتباهی داشتم ممنون میشم در جهت رفع عیب راهنماییم کنید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴

با ایجاد و یک صفحه می توانید این دو شکل را با یکدیگر مونتاژ نمایید به طور کلی در اشکالی که فرم هندسی خاصی ندارند باید از نقاط خطوط و سطوح برای مقید کردن نسبت به یکدیگر استفاده نمایید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - arashk82 - ۱۳۹۴/۰۱/۱۴

سلام
1 - میخواهم شاسی یک دستگاه را با ناودانی مدل کنم ابتدا در محیط اسکچ مقطع ناودانی و شاسی را ترسیم کردم اما وقتی در محیط پارت دیزاین با استفاده از دستور rib سه بعدی سازی میکنم ابعاد ترسیم دوبعدی با ابعاد سه بعدی فرق دارند . چطور میتونم ترسیم را انجام بدم که دقیقا همان ابعادی که در دوبعدی کشیدم در سه بعدی هم همان ابعد را ترسیم کنه ؟

2- در درخت طراحی و قتی یک اسکچ که به صورت اسکچ1 نشان داده میشه را پاک کنم و قتی مجدد یک اسکچ دیگه میسازم به صورت اسکچ2 نشان میده این در حالی هست که اسکچ1 را پاک کردم . چرا؟ چطور میشه اگر شاخه ای را پاک کردم در حافظه نمونه ؟
ممنون