![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Assembly Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design (/showthread.php?tid=5) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - وحیدار - ۱۳۹۴/۰۱/۱۹ خواهش میکنم! مروریه برای یادگیری بهتر بنده.این خیلی خوبه که قبل از اتمام دوره پروژتونو اینقدر جلو بردید.خوشحال میشم بازم بتونم کمکتون کنم.موفق باشید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - M A J I D - ۱۳۹۴/۰۱/۲۰ درود دوباره اساتید این پروژه به قیافه سادش نمیخورد اینقدر اذیت کنه! اون مشکل رسوندن MainHead به Body رو با ایجاد صفحه حل کردم! (سوال اولم) اما حالا نمیدونم صفحه رو کجا بزنم که clash نکنه ![]() یعنی صفحه رو به اون لبه پایینی mainhead و لبه بالایی Body زدم اما 0.66 clash میده! در مورد اون اندازه هایی که جناب وحیدار گفتند (سوال اولم) اون 105 رو به 107 تغییر دادم اما توفیقی حاصل نشد! ممنون میشم ریز به ریز اشکالاتم رو بهم بگید چون واقعا دیگه داره خستم میکنه ![]() سپاس RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - وحیدار - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲ سلام دوباره حق با شماست منم در ابتدا احساس خوبی نداشتم چون فکر میکردم پروژه سبک و پیش و پا افتاده ای رو انتخاب کردم اما اگر هوشیارانه کار کنید برای آموختن بسیار مناسبه و برای مقدماتی نمیشه گفت پروژه ی ساده ایه.صبور باش دوست من و با حوصله به اشکالات احتمالی موجود توجه کن.بعضی از اندازه ها با هم همخوانی ندازه! 13.25 و 15 ! واندازه هایی که برای مقید کردن ترسیماتتون به کار بردبد(مثلا فاصله ها با محور های مختصات)باید حساب شده باشند و روند و نظم استراتژیکی داشته باشند.که حتما به مرور زمان دست یافتنی میشه برامون.بعد از انجام این پروژه متوجه شدم که طراحی در کتیا یک کار کاملا مهندسیه و اگر در زمان طراحی به مراحل بعدی طراحی و تناسبات و ارتباطات قطعات توجه نشه ، کاری شبیه به نقاشی ویا سه بعدی سازی صرف خواهیم داشت. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - M A J I D - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲ اون اندازه هایی که شما میگید منو پیر کرد! چون اندازه ها رو هم عین هم زدم اما اصلا منطبق نشد و اوضاع بدتر شد! پروژه رو این هفته ای که گذشت فایلش رو دادم به مهندس حافظی کیا که برن چک کنن اشکلاتم رو بهم بگن اتفاقا آدم صبوری هستم ![]() بازم ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - وحیدار - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳ سلامم به دوست صبور! اورکا ! اورکا! ![]() ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - M A J I D - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳ پس با این اوصاف شما نظرت اینه که من اون قسمت body رو هم با shape design دربیارم؟ خب گاوم زایید که ![]() حالا که قرار شد برم توی سطوح یه راهنمایی کنید بیزحمت، برای همین قسمت سوال شده (بالای body) دقیقا همون اندازه ها و منحنی های head رو بزنم؟ سپاس ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - وحیدار - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳ احتمالا! منطقیش اینه که اسکچ های مولدتون دقیقا مشابه باشن تا نتایج بر هم منطبق بشه. متاسفانه بنده اطلاعات زیادی در زمینه سطوح ندارم ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴ می توانید یکی از قسمت های طراحی را دقیقا همانطور که می خواهید طراحی کنید و سپس با قرار دادن بر روی موقعیت مورد نظر از قطعه دیگر کم کنید و دقیقا همان فرم قطعه اول را بر روی قطعه دیگر ایجاد کنید. برای این کار پس قرار دهی دستی قطعه اول در موقعیت مورد نظر وارد پارت قطعه دوم شده با استفاده از دستور Remove فرم قطعه و انتخاب قطعه اول فرم قطعه اول را بر روی قطعه دوم ایجاد نمایید. در محیط مونتاژ هم می توانید قطعات را با دستور Fix together به همدیگر بچسبانید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - M A J I D - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱ درود در مورد پروژه گیره به یه مورد کوچیکی برخوردم که توی کلاس هم با مهندس حافظی کیا چک کردیم و بعد اینکه کلی روش کار کردم به نتیجه خاصی نرسیدم! موردم هم اینه که پیچ ها رو که از کاتالوگ میارم و رو گیره میبندم به جز clash که یک امر عادیه ، Contact هم میده! اساتید خوشحال میشم بعد از رویت فایل نظرتون رو بگید سپاس RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱ درسته پیچ ها درست جا رفتن مشکلی وجود ندارد. |