شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
چگونگی کشیدن هرم در کتیا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: چگونگی کشیدن هرم در کتیا (/showthread.php?tid=163)

صفحه‌ها: 1 2

چگونگی کشیدن هرم در کتیا - hojats - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹

چگونگی کشیدن هرم در کتیا

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹

(۱۳۹۰/۱۲/۰۹)hojats نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونگی کشیدن هرم در کتیا

به روند در نمودار درختی دقت کنین.

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹

مهندس شهروز این فایل برای من باز نشد، چه روشی پیشنهاد کرده بودین؟

(۱۳۹۰/۱۲/۰۹)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهندس شهروز این فایل برای من باز نشد، چه روشی پیشنهاد کرده بودین؟

R21 رو مگه نصب نداری؟
یه مستطیل کسیدم و pad دادم روی صفحه xy
بعد روی yz یه مثلث کشیدم و pocket کردم گزینه reverse SIDE رو هم زدم.
یعد همین کار رو روی صفحه zx کردم.

همین Big GrinCool

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹

نه ورژن 20 دارم، روی لپ تاپ پدرم 21 بود که دوباره رفت تعمیرگاه
من یه کار دیگه کردم، توی Generative shape design یه مستطیل توی صفحه کف بعد یه صفحه با آفست دلخواه، روی اون صفحه یه نقطه ایجاد کنیم، بعد هم 4 تا خط از اون نقطه به چهار گوشه مستطیل رسم میکنیم حالا میشه با Fill به سطح تبدیلش کرد.
طولانیه؟

(۱۳۹۰/۱۲/۰۹)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ورژن 20 دارم، روی لپ تاپ پدرم 21 بود که دوباره رفت تعمیرگاه
من یه کار دیگه کردم، توی Generative shape design یه مستطیل توی صفحه کف بعد یه صفحه با آفست دلخواه، روی اون صفحه یه نقطه ایجاد کنیم، بعد هم 4 تا خط از اون نقطه به چهار گوشه مستطیل رسم میکنیم حالا میشه با Fill به سطح تبدیلش کرد.
طولانیه؟

آره اونم میخاستم بگم دیدم طولانیه.
اونجا باید 5 تا fill بزنیم و یه دونه join تا بشه بهش حجم بدیم.

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - Novin - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰

روش آقا شهروز برای انواع هرم ها جواب نمیده و روش علی آقا یه مقدار طولانیه ولی درسته
ساده ترین روش:
ترسیم مقطع هرم و حجم دادن آن با Pad سپس Draft دادن وجوه اطراف هرم و انتخاب سطح کف به عنوان سطح خنثی، البته محاسبه شیب در این روش بسیار مهم می باشد

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - shahbaazi - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰

سلام
آقای نوین درست فرمودند..اما خوب از drafted filleted pad هم میشه استفاده کرد..تنها با یک دستور و به سادگی

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰

(۱۳۹۰/۱۲/۱۰)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
آقای نوین درست فرمودند..اما خوب از drafted filleted pad هم میشه استفاده کرد..تنها با یک دستور و به سادگی

سلام
آره بهترین راه همون DRAFT هست.

RE: چگونگی کشیدن هرم در کتیا - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱

اگر قاعده هرم مربع نباشه مشکلی پیش نمیاد؟ فکر کنم راس هرم نقطه نمیشه و ممکنه خط بشه ! درسته؟