![]() |
طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط FreeStyle (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=23) +--- موضوع: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) (/showthread.php?tid=255) |
طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰ در صفحه 281 وقتی میخواهم از ابزار FreeStyle Blend Surface استفاده کنم برای لبه ی بالایی سرپوش خلبان نمیشه حالت مماسی Tg ایجاد کنم، و انحنای سطح رو به بیرون نمیشه، چه باید کرد؟ آیا تنظیم خواصی برای blend باید انجام بدم؟ طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۳/۲۰ در صفحه 282 هم با توجه به روند کتاب که گفته روی نقطه اول کلیک راست کنیم و Edit رو بزنیم، در پنجره ی Tuner نقطه اول هیچ داده ای برای z و جود نداره که بشه کپی کرد و برای نقطه دوم paste کنیم. RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷ (۱۳۹۱/۰۳/۲۰)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون سطوح تولید شده در این تمرین مطابق با روند کتاب نیست احتمال داده های شما با کتاب تفاوت دارد، سعی کنید با ابزار دیگری این روند را ادامه دهید. پس از پایان یک بار دیگر با دقت بیشتر از ابتدا انجام دهید. RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹ سلام بر مهندس نوین. وقتی میخوام قسمت دماغه ی هواپیمارو حول محور x دوران بدم با این پیغام مواجه میشم. Revolute operator: the profile in intersecting the axis choose another profile or axis نمی فهمم منظورش از تداخل چیه؟ هر محوری رو که انتخاب میکنم این پیغامو میده !! ممنون میشم اگر کمکم کنید. نتونستم با خوده کتیا از eror عکس بگیرم برای همین با office گرفتم و rar کردمش ![]() RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۴/۲۰ (۱۳۹۱/۰۴/۱۹)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب باید پروفایل رو ابتدا با محوری که می خواهیم حول آن دوران دهیم Split کنیم بعد عمل دوران را انجام دهید. همیشه برای دوران نصف مقطع را دوران میدهیم RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱ (۱۳۹۱/۰۴/۲۰)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز ممنون. بعد از Split کردن تونستم دوران بدم. RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱ باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره. حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !! ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن. RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Novin - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱ (۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. احتمالا در مراحل قبل یکجای کار در روند طراحی اشکال دارید، سعی کنید از ابزار های دیگر یا ایجاد، لبه جدید استفاده کنید، تا سطح مورد نظر ایجاد گردد. RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - ali.sadjadifar - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱ (۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر فایل رو هم اینجا بزاری شاید بهتر بتونم کمک کنم، اگر نشد آپلود کنی بخاطر حجم بالا برام ایمیل کن شاید بتونم کمکی بکنم. sadjadi_2000@yahoo.com RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱ [attachment=214] (۱۳۹۱/۰۴/۲۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از sweep و blend و extrpolate استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد. فایل رو به صورت rar تو پست قبلیم Upload کردم ![]() (۱۳۹۱/۰۴/۲۱)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فایل رو براتون ایمیل کردم. |