![]() |
تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Drafting (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا (/showthread.php?tid=2642) |
تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Sjd - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ با عرض سلام و خسته نباشید نقشه ای که در اتوکد ترسیم شده را وقتی وارد کتیا میکنم تغییر سایز میدهد! لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که همه اجزا در کتیا هم با همان اندازههای اتوکد نشان داده بشه؟ با تشکر کسی چیزی نداره بگه؟ ![]() RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Novin - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹ نباید به این شکل باشد !!! لطفا فایل خودتون رو پیوست کنید، شاید در AutoCAD به نقشه Scale داده شده. RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Sjd - ۱۳۹۵/۰۲/۲۶ مثلا این فایل! البته این فایل دو بعدی در برنامه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تهیه شده. این فایل RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Novin - ۱۳۹۵/۰۲/۲۷ خب این فایل شما بعید می دونم اندازه ای بهش داده باشید ![]() در هر صورت شما می توانید در محیط Sketch نرم افزار کتیا پس Paste کردن برای رساندن به سایز دلخواه به طرحتون با ابزار Scale مقیاس دهید تا به سایز مورد نظر برسد. RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Sjd - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ درست می فرمایید اندازه ندادیم و این طرح ها را از روی عکس با برنامه Corel draw در میارن و حتی فولی هم نمی کنیم. مسئله اینه که مثلا در سالید که وارد می کنیم تغییر سایز نمیده ولی در کتیا اندازش فرق می کنه! می خواستم بدونم راهی نیست که بدون اندازه دادن و فولی کردن موقع پیست تو اسکچ تغییر سایز نده؟؟ RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Hooman.Ladan - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ اگر اندازه داده نشده پس چطور شما به تفاوت اندازه در نرم افزار اشاره می کنید ؟ ممکن است تفاوت Frame در دو نقشه وجود داشته باشد و به زبان ساده تر یکی را بزرگ تر در صفحه نمایش خود ببینید . ابتدا برای مطمئن شدن از اندازه در هر یک نرم افزارها یک اندازه را به عنوان اندازه مبنا (Measure Dimension) در نظر بگیرید و ببینید این تفاوت وجود دارد یا خیر . به طور مثال یک خط را در کورل اندازه دهید و پس از اکسپورت گرفتن با فرمت dwg یا dxf همان خط را در کتیا اندازه دهید (دستور Dimension در جعبه ابزار Dimensioning )
اگر این تفاوت اندازه وجود داشت با لحاظ کردن نسبت چه در محیط درفتینگ و چه در محیط Sketch طبق فرمایش مهندس نوین دو Plot خود را هم مقیاس کنید RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Sjd - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ جناب مهندس همین کار را انجام دادم متوجه شدم اندازه ها تغییر پیدا می کنه. مثلا از قطر اون سوراخ کوچک داخلی فهمیدم. ظاهرا بغیر تغییر scale راهی نیست! البته اونم مشکلش اینه که چون خیلی میره اعشاری اندازه دقیقا همون اولی نمیشه! به هر حال ممنون از راهنمایی و خسته نباشید. RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Hooman.Ladan - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ اگر تونستید فایل طراحی شده با کورل رو اینجا قرار بدین من هم چک کنم . احتمالا شما با scale خاصی در نرم افزار اولیه خودتون ترسیم کردین . RE: تغییر سایز فایل DWG اتوکد در محیط Drafting کتیا - Sjd - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ همین پست بالا یه فایل zip هست که داخلش یه فایل DWG وجود داره. اون فایل دوبعدی با Corel Draw درست شده. |