![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Other (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=30) +--- انجمن: محیط های Knowledge (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge (/showthread.php?tid=43) |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸ سئوالات و مطالب مرتبط با محیط های Knowledge را می توانید در این بخش مطرح کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۰۳ من قبل از ایجاد Design Table با این مشکل مواجه میشم. طبیعی هست یا نه؟ پارامتر اضافی تو جدولم ایجاد می کنه ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۰۳ مشخص است که شما در این قطعه، پارامتری را انتخاب کرده اید که با فرمول قید گذاری شده یا انداره آن وابسته به پارامتری دیگر می باشد که نمی توان در جدول آن را وارد کرد تا بتوان مقادیر آن را تغییر دهیم. پارامتر اضافی را می بایست از جدول حذف کرد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴ در شرکت های بزرگ هم از این روش برای ساخت کاتالوگ و یا قطعه ای از تو جدول استفاده میشه؟ منظورم بردن تو اکسل و جدول design table هست.. ![]() ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴ (۱۳۹۰/۰۹/۰۴)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طراحی پارامتریک با هر نرم افزاری که این قابلیت را دارد، استاندارد ترین روش برای طراحی قطعات در هر شرکت کوچک و بزرگی محسوب می شود که از لحاظ طراحی قطعاتی دارند که با یکدیگر شباهت دارند. این قابلیت کتیا به همراه توانائی بسیار بالای این نرم افزار از لحاظ طراحی و ساخت کاتالوگ، کتیا را نسبت به سایر نرم افزار ها متمایز می کند. به کمک جداول طراحی و کاتالوگ می توانیم مجموعه ای از قطعات مشابه را در یک فایل بصورت کاتالوگ تهیه نمود. با استفاده از این روش سرعت طراحی و مونتاژ در محیط اسمبلی چند برابر می شود. دسترسی به فایل ها راحت تر و انتقال و دسته بندی با نظم بیشتری صورت می گیرد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - rezaei - ۱۳۹۰/۱۱/۲۸ با سلام یه مشکلی برای من پیش اومده . موقعی که برای یه sketch پارامتری ایجاد می کنم و برای اون پارامتر فرمول می نویسم ( مثلا فرمول مساحت ) وقتی ok میکنم در خود پنجره ی formula جواب رو به من نشون می ده و همچنین در نمودار درختی اسم پارامتر رو به من نشون می ده ولی اندازه ی ( جواب ) اون رو جلوی اون اسم نشون نمی ده . ضمنا من در پنجره ی تنظیمات گزینه ی Parameter , Relations رو فعال کرده ام . لطفا من رو راهنمایی کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۲۸ (۱۳۹۰/۱۱/۲۸)rezaei نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما باید در پنجره Tools>> Options در سر شاخه Parameters and Measure در اولین سربرگ گزینه With value را فعال کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - shahbaazi - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸ سلام میخاستم بپرسم تو کتیا نمیشه یه خط مثلا با تابع y=x^2 رسم کرد البته بدون نقطه گذاری منظورمه RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - Novin - ۱۳۹۱/۰۲/۰۹ (۱۳۹۱/۰۲/۰۸)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از دستور fog یا Rule باید کمک بگیرید. تمرین چرخدنده helical را در تمرینات سایت انجام دهید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge - shahbaazi - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰ خیلی ممنون |