شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:36:20
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 40
بازدید 53728

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات و مطالب مرتبط با محیط های Knowledge را می توانید در این بخش مطرح کنید.
۱۳۹۰/۰۸/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط های Knowledge
من قبل از ایجاد Design Table با این مشکل مواجه میشم.
طبیعی هست یا نه؟
پارامتر اضافی تو جدولم ایجاد می کنه
Huh

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۰۹/۰۳، توسط shahrooz.)
۱۳۹۰/۰۹/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

مشخص است که شما در این قطعه، پارامتری را انتخاب کرده اید که با فرمول قید گذاری شده یا انداره آن وابسته به پارامتری دیگر می باشد که نمی توان در جدول آن را وارد کرد تا بتوان مقادیر آن را تغییر دهیم. پارامتر اضافی را می بایست از جدول حذف کرد.
۱۳۹۰/۰۹/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

در شرکت های بزرگ هم از این روش برای ساخت کاتالوگ و یا قطعه ای از تو جدول استفاده میشه؟ منظورم بردن تو اکسل و جدول design table هست..

HuhIdea

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۰۹/۰۴، توسط shahrooz.)
۱۳۹۰/۰۹/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۰/۰۹/۰۴)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در شرکت های بزرگ هم از این روش برای ساخت کاتالوگ و یا قطعه ای از تو جدول استفاده میشه؟ منظورم بردن تو اکسل و جدول design table هست..

HuhIdea

طراحی پارامتریک با هر نرم افزاری که این قابلیت را دارد، استاندارد ترین روش برای طراحی قطعات در هر شرکت کوچک و بزرگی محسوب می شود که از لحاظ طراحی قطعاتی دارند که با یکدیگر شباهت دارند.
این قابلیت کتیا به همراه توانائی بسیار بالای این نرم افزار از لحاظ طراحی و ساخت کاتالوگ، کتیا را نسبت به سایر نرم افزار ها متمایز می کند.
به کمک جداول طراحی و کاتالوگ می توانیم مجموعه ای از قطعات مشابه را در یک فایل بصورت کاتالوگ تهیه نمود. با استفاده از این روش سرعت طراحی و مونتاژ در محیط اسمبلی چند برابر می شود. دسترسی به فایل ها راحت تر و انتقال و دسته بندی با نظم بیشتری صورت می گیرد.
۱۳۹۰/۰۹/۰۴
ارسال‌ها پاسخ
rezaei آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با سلام
یه مشکلی برای من پیش اومده . موقعی که برای یه sketch پارامتری ایجاد می کنم و برای اون پارامتر فرمول می نویسم ( مثلا فرمول مساحت ) وقتی ok میکنم در خود پنجره ی formula جواب رو به من نشون می ده و همچنین در نمودار درختی اسم پارامتر رو به من نشون می ده ولی اندازه ی ( جواب ) اون رو جلوی اون اسم نشون نمی ده . ضمنا من در پنجره ی تنظیمات گزینه ی Parameter , Relations رو فعال کرده ام .
لطفا من رو راهنمایی کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۲۸، توسط rezaei.)
۱۳۹۰/۱۱/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۰/۱۱/۲۸)rezaei نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
یه مشکلی برای من پیش اومده . موقعی که برای یه sketch پارامتری ایجاد می کنم و برای اون پارامتر فرمول می نویسم ( مثلا فرمول مساحت ) وقتی ok میکنم در خود پنجره ی formula جواب رو به من نشون می ده و همچنین در نمودار درختی اسم پارامتر رو به من نشون می ده ولی اندازه ی ( جواب ) اون رو جلوی اون اسم نشون نمی ده . ضمنا من در پنجره ی تنظیمات گزینه ی Parameter , Relations رو فعال کرده ام .
لطفا من رو راهنمایی کنید.

شما باید در پنجره Tools>> Options در سر شاخه Parameters and Measure در اولین سربرگ گزینه With value را فعال کنید.
۱۳۹۰/۱۱/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

سلام
میخاستم بپرسم تو کتیا نمیشه یه خط مثلا با تابع y=x^2 رسم کرد البته بدون نقطه گذاری منظورمه
۱۳۹۱/۰۲/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۲/۰۸)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
میخاستم بپرسم تو کتیا نمیشه یه خط مثلا با تابع y=x^2 رسم کرد البته بدون نقطه گذاری منظورمه

از دستور fog یا Rule باید کمک بگیرید. تمرین چرخدنده helical را در تمرینات سایت انجام دهید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۲/۱۰، توسط Novin.)
۱۳۹۱/۰۲/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
shahbaazi آفلاین
Member

موضوع‌ها: 25
اعتبار: 5
سپاس ها 5
سپاس شده 15 بار در 13 ارسال

خیلی ممنون
۱۳۹۱/۰۲/۱۰
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS