![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Generative SheetMetal Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design (/showthread.php?tid=7) صفحهها:
1
2
|
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵ سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - Bozorgi - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰ با سلام خدمت اساتید محترم سوال من در مورد گسترده یابی هست فرمولی که catia برای محاسبه ضریب k فنری ورق گذاشته همانطوری که در شکل زیر میبینید اشتباه است اما سوال اینجاست که برای پیدا کردن گسترده یک قطعه با خم های مختلف چه کار باید کرد چون ضریب k بستگی به r های مختلف قطعه دارد آیا باید یک تابع چند متغیره تعریف کرد؟ ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ضمنا عکس و به صورت مستقیم نمیتونم بذارم با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - مهران - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱ (۱۳۹۰/۰۸/۲۰)Bozorgi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جواب شما استفاده از نرم افزار Autoform for CATIA هست، به صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مراجعه کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - Milad_S - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱ سلام. با استفاده از Blueprint شروع به کشیدن بدنه ی خودرو کردم بعد از اینکه تونسنتم سطح کاپوتو در بیارم فایلو با Save Management سیو کردم حالا وقتی بازش میکنم اون سطحی که کشیدمو میاره ولی عکس نماهای مختلف نشون نمیده و تو نمودار درختی کناره Painting (عکس نماها) علامت تعجب ظاهر شده. مشکل از کجاست؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - Novin - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱ (۱۳۹۱/۰۵/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باید همیشه عکس نماها در همان پوشه ای که فایل را دخیره کردید، قرار گیرد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - ali_gh1392 - ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ سلام تو پنجره ی sheetmetal parameters ضریب k واسه من غیر فعاله چطوری میشه عوضش کرد؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - Novin - ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ بر روی قسمتی که عدد را وارد می کنید راست کلیک کنید سپس از منوی Formula گزینه Deactivate را انتخاب نمایید حال می توانید عدد جدید را بصورت دستی وارد کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - mhghl - ۱۳۹۵/۰۳/۱۱ سلام مهندس . یک body را می خواهم user stamp کنم که نمیشه و پیغام خطا "the fillet between the stamp and it s support not be computed check the radius value" را می دهد مشکل کجاست؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - Novin - ۱۳۹۵/۰۳/۱۲ منم سر در نمیارم چه شکلی می خواد اسمپ بشه چه برسه به کتیا بنده خدا ![]() باید حتما طرح Stamp شما از شکل خارج شده باشد یعنی از یک طرف طرحی که باید برجسته شود از طرف دیگری قسمتی که از ورق اصلی بیرون زده باشد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sheet Metal Design - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۱۵ سلام به روش زیر عمل کنید tools-customize-commands در منوی سمت چپ گزینه ی all commands رو بزنید از سمت راست ابزار خود را بیابید و با روش drag & drop در جعبه ابزار مورد نظر خود قرار دهید. ![]() |