![]() |
طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia (/showthread.php?tid=96) صفحهها:
1
2
|
طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - v2012 - ۱۳۹۰/۱۰/۲۷ سلام من برای پروژه پایانی باید یک چرخ دنده خورشیدی رو با کتیا طراحی کنم (طراحی با بررسی نیروهای وارده و آنالیز کامل چرخدنده). قبلا چرخدنده ساده رو با کتیا طراحی کردم ولی نمیدونم برای چرخدنده خورشیدی باید چه کار کنم؟ باید از کجا شروع کنم؟ اصلا اطلاعات کامل یک چرخدنده خورشیدی رو (مثلا اندازه و قطر و جنس و.... ) از کجا باید گیر بیارم؟ و توی کدوم محیط کتیا بهتره طراحی و آنالیز بشه یا اصلا منبعی درباره این موضوع هست ؟ کسی میتونه کمکم کنه یا منبعی ازاینترنت بهم معرفی کنه ؟ ممنون. RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - v2012 - ۱۳۹۰/۱۰/۲۸ یعنی یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟؟؟ RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ (۱۳۹۰/۱۰/۲۸)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما ميتوني از كتاب طراحي اجزا هم استفاده كني بخش جرخ دنده داره كامل مطلب هم زياده راجع به sun gear يه ايميل بهم بزن يه سري مطلب دارم بهت بدم شايد كمكي كرد RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - akolad - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ با اینورتور می توانی اتوماتیک بکشی RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - v2012 - ۱۳۹۰/۱۰/۳۰ (۱۳۹۰/۱۰/۲۹)akolad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام. ممنون از راهنماییت دوست عزیز . ولی من با این نرم افزار کار نکردم نمی دونم چجوریه اصلا میشه با این نرم افزار طراحی کرد و بعد بفرستمش داخل کتیا ؟ چون استادمون گفته حتما باید طراحی با کتیا باشه . ![]() RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱ (۱۳۹۰/۱۰/۲۷)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این فایل کمکتون نمی کنه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - v2012 - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹ سلام . دوستان عزیز آیا کسی می تونه این چرخدنده رو برام طراحی کنه ؟ واسه پروژه پایانی می خوام. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم خیلی سعی کردم با کتیا ورژن 20 انجامش بدم ولی مرتب ارور میده. ممنون. RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹ (۱۳۹۰/۱۱/۱۹)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فایلی وجود نداره؟؟؟؟!! RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - v2012 - ۱۳۹۰/۱۱/۱۹ سلام . دوست گرامی لینک رو تصحیح کردم. لینک قبلی پاک شده بود. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: طراحی و آنالیز چرخدنده خورشیدی با catia - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۲۰ (۱۳۹۰/۱۱/۱۹)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی سعی کن با دیدن این فایل خودت اینو انجام بدی |