سلام
من برای پروژه پایانی باید یک چرخ دنده خورشیدی رو با کتیا طراحی کنم (طراحی با بررسی نیروهای وارده و آنالیز کامل چرخدنده). قبلا چرخدنده ساده رو با کتیا طراحی کردم ولی نمیدونم برای چرخدنده خورشیدی باید چه کار کنم؟ باید از کجا شروع کنم؟ اصلا اطلاعات کامل یک چرخدنده خورشیدی رو (مثلا اندازه و قطر و جنس و.... ) از کجا باید گیر بیارم؟ و توی کدوم محیط کتیا بهتره طراحی و آنالیز بشه یا اصلا منبعی درباره این موضوع هست ؟
کسی میتونه کمکم کنه یا منبعی ازاینترنت بهم معرفی کنه ؟ ممنون.
(۱۳۹۰/۱۰/۲۸)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟؟؟
شما ميتوني از كتاب طراحي اجزا هم استفاده كني
بخش جرخ دنده داره كامل
مطلب هم زياده راجع به sun gear
يه ايميل بهم بزن يه سري مطلب دارم بهت بدم شايد كمكي كرد
(۱۳۹۰/۱۰/۲۹)akolad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با اینورتور می توانی اتوماتیک بکشی
سلام. ممنون از راهنماییت دوست عزیز . ولی من با این نرم افزار کار نکردم نمی دونم چجوریه اصلا میشه با این نرم افزار طراحی کرد و بعد بفرستمش داخل کتیا ؟
چون استادمون گفته حتما باید طراحی با کتیا باشه .
(۱۳۹۰/۱۰/۲۷)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
من برای پروژه پایانی باید یک چرخ دنده خورشیدی رو با کتیا طراحی کنم (طراحی با بررسی نیروهای وارده و آنالیز کامل چرخدنده). قبلا چرخدنده ساده رو با کتیا طراحی کردم ولی نمیدونم برای چرخدنده خورشیدی باید چه کار کنم؟ باید از کجا شروع کنم؟ اصلا اطلاعات کامل یک چرخدنده خورشیدی رو (مثلا اندازه و قطر و جنس و.... ) از کجا باید گیر بیارم؟ و توی کدوم محیط کتیا بهتره طراحی و آنالیز بشه یا اصلا منبعی درباره این موضوع هست ؟
کسی میتونه کمکم کنه یا منبعی ازاینترنت بهم معرفی کنه ؟ ممنون.
این فایل کمکتون نمی کنه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۱/۱۹)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام . دوستان عزیز آیا کسی می تونه این چرخدنده رو برام طراحی کنه ؟ واسه پروژه پایانی می خوام.
(۱۳۹۰/۱۱/۱۹)v2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام . دوست گرامی لینک رو تصحیح کردم. لینک قبلی پاک شده بود.