شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی پارامتریک
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 18:31:13
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پدرام
آخرین ارسال: sadegh javadi
پاسخ 9
بازدید 9550

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی پارامتریک
نویسنده پیام
پدرام آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 9
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

طراحی پارامتریک
با سلام:
من این قطعه را براش جدول پارامتریک تهیه کردم اما وقتی میبرم تو محیط کاتالوگ ادیتور .وقتی میخوام کاتالوگ بسازه پیغام ارور میده ؟ دلیلش چیه؟ ممنونم

فایل‌(های) پیوست شده
.catpart   mohre.CATPart (اندازه: 108.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 5)
۱۳۹۰/۱۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: طراحی پارامتریک
(۱۳۹۰/۱۲/۱۸)پدرام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام:
من این قطعه را براش جدول پارامتریک تهیه کردم اما وقتی میبرم تو محیط کاتالوگ ادیتور .وقتی میخوام کاتالوگ بسازه پیغام ارور میده ؟ دلیلش چیه؟ ممنونم

مشکل از جدول طراحی شماست... فایل Excel یا txt را ضمیمه نمائید
۱۳۹۰/۱۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
پدرام آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 9
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

(۱۳۹۰/۱۲/۱۸)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۲/۱۸)پدرام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام:

مشکل از جدول طراحی شماست... فایل Excel یا txt را ضمیمه نمائید

چگونه ضمیمه کنم استاد؟
چگونه ضمیمه کنم و کجا .بیشتر امکان داره راهنمایی کنید؟؟ ممنونم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۱۸، توسط پدرام.)
۱۳۹۰/۱۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

همان طوری که فایل کتیا را ضمیمه کردید، فایل جدول را ضمیمه نمائید ... یا جدولی را که در فایل Excel نوشته اید را در اینجا بنویسید.

به PartNumber دقت کنید،
1. پارامتر PartNumber با از جنس String و بدون واحد باشد
2. در هر سطر باید PartNumber با مقادیر متفاوت در جدول تعریف گردند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹، توسط Novin.)
۱۳۹۰/۱۲/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
sadegh javadi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
سپاس ها 2
سپاس شده 5 بار در 4 ارسال

با عرض سلام و وقت بخیر.
فایل ضمیمه رو تو محیط shape کشیدم وقتی براش جدول طراحی تعریف میکنم شکل کلی بهم میخوره تمام sketch ها رو هم فولی کردم باز هم نتیجه نداد. لطفا راهنمایی کنید.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   1.rar (اندازه: 347.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
۱۳۹۲/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۲/۰۳/۱۲)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض سلام و وقت بخیر.
فایل ضمیمه رو تو محیط shape کشیدم وقتی براش جدول طراحی تعریف میکنم شکل کلی بهم میخوره تمام sketch ها رو هم فولی کردم باز هم نتیجه نداد. لطفا راهنمایی کنید.

بحث سر فولی کشیدن نیست، اول قبل از طراحی پارامتریک یک قطعه جدید و تعریف پارامتر متغییر یک بار دستی اندازه را تغییر دهید سپس پارامتر تعریف نمایید، یک نکته دیگر هیچ وقت بین پارامتر ها در کتیا فاصله قرار ندید، الان w 1 و w 2 با فاصله در پارامتر ها ایجاد شده اند هرچند این اشکال شکل شما نیست. پس اول به یک منطق برسید بعد براساس آن شکل را ترسیم کنید.
۱۳۹۲/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
sadegh javadi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 2

دلیل اینکه فرمودید قبل از طراحی پارامتریک یکبار دستی اندازه رو تغییر بدیم چیه؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۳/۱۳، توسط Novin.)
۱۳۹۲/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۲/۰۳/۱۳)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بینید، پارامترهایی که تغییر می دهید قابل قبول در سایر ترسیمات می باشد یا نه؛ مثلا یک اشکالی که در این شکل وجود دارد یک پارامتر طولی تغییر می کند فقط یک طرف بلند می شود و طرف دیگر چون Symetry ترسیم نشده تغییر نمی کند و باز اشکال دیگه سطحی که قرار است قسمتی که افزایش طول پیدا می کند را برش بزند تغییر ندارد نمی تواند سطح را تریم کند.
پیشنهاد من به شما امتحان کردن این روش با طرحی که کل فرآیند آن را شناخته باشید و ساده تر باشد.
۱۳۹۲/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
sadegh javadi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 2

(۱۳۹۲/۰۳/۱۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۳/۱۳)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بینید، پارامترهایی که تغییر می دهید قابل قبول در سایر ترسیمات می باشد یا نه؛ مثلا یک اشکالی که در این شکل وجود دارد یک پارامتر طولی تغییر می کند فقط یک طرف بلند می شود و طرف دیگر چون Symetry ترسیم نشده تغییر نمی کند و باز اشکال دیگه سطحی که قرار است قسمتی که افزایش طول پیدا می کند را برش بزند تغییر ندارد نمی تواند سطح را تریم کند.
پیشنهاد من به شما امتحان کردن این روش با طرحی که کل فرآیند آن را شناخته باشید و ساده تر باشد.

با سپاس فراوان
۱۳۹۲/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS