شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مشکل نصب abaqus
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 23:24:18
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mahmoud-omidi
آخرین ارسال: k4v3h69
پاسخ 8
بازدید 11470

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل نصب abaqus
نویسنده پیام
mahmoud-omidi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

Photo  مشکل نصب abaqus
من آباکوس رو نصب کردم اما زمان اجرا کردن این پیام رو می ده. لطفا راهنمایی کنید.[تصویر:  56793183144547999357.jpg]
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: مشکل نصب abaqus
(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من آباکوس رو نصب کردم اما زمان اجرا کردن این پیام رو می ده. لطفا راهنمایی کنید.[تصویر:  56793183144547999357.jpg]

بنده متخصص اباكوس نيستم، ولي تا جايي كه من مي دونم خيلي بد نصبه، مراحل نصب هر نسخه با نسخه ديگر يكمقدار متفاوته، روي همين حساب بايد شما نسخه اي كه نصب كرديد رو بگيد، و اينكه هر مرحله بايد لايسنس رو از ابتدا استارت كنيد.
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
mahmoud-omidi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده متخصص اباكوس نيستم، ولي تا جايي كه من مي دونم خيلي بد نصبه، مراحل نصب هر نسخه با نسخه ديگر يكمقدار متفاوته، روي همين حساب بايد شما نسخه اي كه نصب كرديد رو بگيد، و اينكه هر مرحله بايد لايسنس رو از ابتدا استارت كنيد.
اگه اشتباه نکنم 1-6.10 هستش.
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

بر اساس این روش نصب کردید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۲/۰۲/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
mahmoud-omidi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش نصبش اینجوری بود.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۳۹۲/۰۲/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش نصبش اینجوری بود.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ٧ يك مرحله رو كه وارد كردن اسم كامپيوتر در فايل كرك هست رو انجام نداده !!! فايل نصب ارسالي من رو با اين فايل مقايسه كنيد مراحل نصب را مجدد انجام دهيد.
۱۳۹۲/۰۲/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
mahmoud-omidi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ٧ يك مرحله رو كه وارد كردن اسم كامپيوتر در فايل كرك هست رو انجام نداده !!! فايل نصب ارسالي من رو با اين فايل مقايسه كنيد مراحل نصب را مجدد انجام دهيد.
دوباره نصب کردم اما حل نشد. البته اسم کامپیوتر رو تو فایل کرک نوشتم. در هر صورت ممنون از لطفتون.
۱۳۹۲/۰۲/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
k4v3h69 آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0

سلام دوستان من هنگامی که به مرحله وارد کردن سرور1 میرسم با ارورر زیر روبرو میشم تمامی مراحل رو هم با دقت و درست انجام دادم لطفا راهنمایی کنید
the ABAQUSLM vendor deamon on 27003@host name is down
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹، توسط k4v3h69.)
۱۳۹۲/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS