شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

کاسه
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 09:32:52
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: amir
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 18
بازدید 28497

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاسه
نویسنده پیام
amir آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 17
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 2 ارسال

کاسه
سلام دوستان؛ من برای ایجاد سطح روی فایل مش چند راه مختلف رفتم ولی به جواب نرسیدم!! کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟؟؟Huh

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۰/۱۱/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: کاسه
(۱۳۹۰/۱۱/۱۰)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
error اینه که یکی از Guid ها با یکی از profile ها intersect نداره، یعنی فاصله بین خط راهنما و پروفایل زیاده و حتی با Deviation 0.1 هم درست نمیشه، متاسفانه فایل رو با 3 تا خط راهنما جلو بردم و توی مرحله مشکل save نکردم.

مشکل شما 3 خط راهنماست، یا اصلا خط راهنما تعریف نکنید یا خطوط راهنما را متناسب با هندسه قطعه تعریف کنید، برای اسن شکل باید 4 خط راهنما ترسیم کنید.
۱۳۹۰/۱۱/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

حجم فایل خیلی بالاست آپلود نشد اینجا.
۱۳۹۰/۱۱/۱۰
ارسال‌ها پاسخ
amir آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام دوستان, وقتی میخام سطح ایجاد کنم بین کرو ها روی 2 تا از اونها ایراد میگیره ولی بقیه رو انجام میده!!!!! مشکل کارم کجاست؟Sad

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۰/۱۲/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۰/۱۲/۲۹)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان, وقتی میخام سطح ایجاد کنم بین کرو ها روی 2 تا از اونها ایراد میگیره ولی بقیه رو انجام میده!!!!! مشکل کارم کجاست؟Sad

گزینه Deviation را در ایزار Multi-Section فعال کنید.
۱۳۹۰/۱۲/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
amir آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۰/۱۲/۲۹)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۲/۲۹)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزینه Deviation را در ایزار Multi-Section فعال کنید.

تشکر از راهنماییتون. اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید برای انجام قسمت زیر کاسه(پایه) چیکار باید کرد . زیرا همین مشکل را در اونجا هم دارم!!
۱۳۹۱/۰۱/۰۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

سطح زیرش که آسان ترین بخششه شما با ابزار Basic Surface در Quick Surface سطح صاف کف را تولید کرده با بدنه تریم می کنید، با لبه سطح تریم شده بخش گرد لبه را Sweep می کنید، سپس تریم.
شما در هر مدلی فقط یک راه برای ترسیم ندارید، باید راه های مختلف را امتحان کنید. اگر از یک مسیر به هدف دلخواه نرسیدید از راه های دیگر استفاده کنید، از محیط های دیگر ....
۱۳۹۱/۰۱/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
amir آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۱/۰۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سطح زیرش که آسان ترین بخششه شما با ابزار Basic Surface در Quick Surface سطح صاف کف را تولید کرده با بدنه تریم می کنید، با لبه سطح تریم شده بخش گرد لبه را Sweep می کنید، سپس تریم.
شما در هر مدلی فقط یک راه برای ترسیم ندارید، باید راه های مختلف را امتحان کنید. اگر از یک مسیر به هدف دلخواه نرسیدید از راه های دیگر استفاده کنید، از محیط های دیگر ....

سلام ؛ تشکر از راهنماییتون
مشکل من قسمت صاف زیرین نیست .بلکه قسمت پایه زیر است
۱۳۹۱/۰۱/۱۴
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۱/۱۴)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۱/۰۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ؛ تشکر از راهنماییتون
مشکل من قسمت صاف زیرین نیست .بلکه قسمت پایه زیر است

یک عکس، یا فایل خود را ضمیمه کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS