شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۱۵، 23:08:12
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 25
بازدید 42324

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle
(۱۳۹۰/۱۱/۰۷)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روی متریال در نمودار درختی دو بار کلیک میکنم و بعد از زبانه ی Rendering و سپس زبانه ی Texture گزینه ی Image را به عنوان Type در نظر می گیرم بعد Airplane_right رو از پوشه ی مربوطه باز می کنم. Cubical Mapping را از قسمت Mapping انتخاب می کنم در بخش Flip گزینه ی U را فعال و در بخش Repeat گزینه ی U و V را غیر فعال می کنم در نهایت که ok میکنم تصویر به درستی روی Extrude قرار نمی گیره. فکر کنم کاملا شبیه به کتاب عمل میکنم ولی به نتیجه نمیرسم از طرفی هم کار با Sketch Tracer رو تا حدودی فراموش کردم. ممنون می شم اگر راهنماییم کنید. ؟

ایراد شما تو رسم sketch هست اندازه ها رو به دقت یه بار دیگه بده تو صفحه yz .احتمال زیاد ایرادت رفع میشه.
۱۳۹۰/۱۱/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
M3hrdad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

salam.man to jaigozin kardan aks moshkel daram.hame kararo dorost anjam midam chon ham filmo mibinam ham ketabo.namaye aval dorost vared shod,ama namaye bala tanzim mikonam kheili kamrange tasvir vaghtiam apply mikonamo ok tasvir hazv mishe ye halate khat khati miad ro safhe.moshkel sakht afzari ke nist?to namaye avalam tasvire topoltar mishod hei,chanbar az aval start kardam shod.
motshakeram
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۰۸، توسط M3hrdad.)
۱۳۹۰/۱۱/۰۸
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

سپاس ها 0

(۱۳۹۰/۱۱/۰۸)M3hrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
salam.man to jaigozin kardan aks moshkel daram.hame kararo dorost anjam midam chon ham filmo mibinam ham ketabo.namaye aval dorost vared shod,ama namaye bala tanzim mikonam kheili kamrange tasvir vaghtiam apply mikonamo ok tasvir hazv mishe ye halate khat khati miad ro safhe.moshkel sakht afzari ke nist?to namaye avalam tasvire topoltar mishod hei,chanbar az aval start kardam shod.
motshakeram

سلام مهرداد جان

ببین این ایرادی که پیش میاد فقط برای اینه که صفحه ای که توش اسکچ میکشی درست نیست. و اون خط خطی هایی که میگی برای خاطر اینه که تصویر شکلت تو اون صفحه اونجور میوفته.

چرا با محیط sketch tracer عکس وارد نمی کنین؟
کار با اون محیط که هم حرفه ای تره هم راحت تر.
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
M3hrdad آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۰/۱۱/۰۹)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۱/۰۸)M3hrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
motshakeram

سلام مهرداد جان

ببین این ایرادی که پیش میاد فقط برای اینه که صفحه ای که توش اسکچ میکشی درست نیست. و اون خط خطی هایی که میگی برای خاطر اینه که تصویر شکلت تو اون صفحه اونجور میوفته.

چرا با محیط sketch tracer عکس وارد نمی کنین؟
کار با اون محیط که هم حرفه ای تره هم راحت تر.

che iradi bod sob safharo baz kardam didam ok shode.
rahe halesh ine ke vaghti dochare in moshkel mishi save koni barnamaro bebandi dobare baz koni hamechi ok mishe.yejorae irad az systeme.Tongue
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
ارسال‌ها پاسخ
M3hrdad آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

salam
man to tarsime tamrin fasle 10 ketab to safhe 284 vase tarsime bal 3D curve estefade mikonam,vaghti miam ro namaye front view nemitonam derag konam behesh shib bedam.kare khasi bayad konam ta derag beshe kard?faghat mitonam tole monhanio ziad konam nemitonam behesh zavie bedam.
۱۳۹۰/۱۱/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

سپاس ها 0

(۱۳۹۰/۱۱/۱۶)M3hrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
salam
man to tarsime tamrin fasle 10 ketab to safhe 284 vase tarsime bal 3D curve estefade mikonam,vaghti miam ro namaye front view nemitonam derag konam behesh shib bedam.kare khasi bayad konam ta derag beshe kard?faghat mitonam tole monhanio ziad konam nemitonam behesh zavie bedam.

سلام
مهرداد جان روی compass در گوشه بالای سمت راست محیط و روی نقطه قرمز کلیک راست کن و lock privilege plane orientation رو انتخاب کن .

سلام به همه

چجوری میتونم 3D curve تو محیط free style رو کلا تغییر بدم.یعنی هم ضخامتش رو هم رنگشو.

من الان دونه دونه تو properties این کار رو می کنم ولیس میخام تو تنظیمات کاری کنم که برای هم منحنی ها ثابت بمونه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶، توسط shahrooz.)
۱۳۹۰/۱۱/۱۶
ارسال‌ها پاسخ
M3hrdad آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

salam
man to tarsime bal gir kardam bazam,to safhe 291 vase dastore Freestyle fillvaghti labeharo entekhab mikonam update error mide,fill nemishe kard.chikar bayad konam?

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸، توسط M3hrdad.)
۱۳۹۰/۱۱/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Mehrdad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 1 ارسال

سلام وقت بخیر

من تو free style دارم یه فریم عینک طراحی میکنم.به یه مشکلی برخوردم

بین دوتا Blend و اون کمان سفید رنگ میخوام سطح ایجاد کنم ولی موفق نشدم با blend و Free style fill هم امتحان کردم نشد.

چاره کار چی میتونه باشه Huh

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۰/۱۱/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Mehrdad آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 1 ارسال

(۱۳۹۰/۱۱/۱۸)M3hrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
salam
man to tarsime bal gir kardam bazam,to safhe 291 vase dastore Freestyle fillvaghti labeharo entekhab mikonam update error mide,fill nemishe kard.chikar bayad konam?

من تو این قسمت به مشکل برنخوردم که بتونم کامل راهنماییت کنم ولی فکر میکنم علتش اینکه لبه هارو به ترتیب انتخاب نمیکنی و پراکنده انتخابشون میکنی" زوم کن که سطحی رو که با ابزار Extend کوتاه کردی رو بزرگ ببینی بعد از سمت راست یا چپ به ترتیب و پشت سر هم لبه هارو دونه دونه انتخاب کن باید 6 لبه رو انتخاب کرده باشی اگه guide چیزی داری hide کن که اشتباها به جای لبه سطوح اونارو انتخاب نکنی

امیدوارم به بیراهه نری با این راهنمایی باحالی که کردم Big GrinTongue

.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸، توسط Mehrdad.)
۱۳۹۰/۱۱/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

(۱۳۹۰/۱۱/۱۸)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام وقت بخیر

من تو free style دارم یه فریم عینک طراحی میکنم.به یه مشکلی برخوردم

بین دوتا Blend و اون کمان سفید رنگ میخوام سطح ایجاد کنم ولی موفق نشدم با blend و Free style fill هم امتحان کردم نشد.

چاره کار چی میتونه باشه Huh

فایل رو هم ضمیمه کنید
۱۳۹۰/۱۱/۲۷
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS