شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign
زمان کنونی: ۱۴۰۳/۱۲/۲۶، 09:45:53
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: saayat
پاسخ 160
بازدید 260338

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط davod777 ، rameen ، a.m.joharchi
صفحه 3 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign
(۱۳۹۰/۱۱/۱۲)Milad_zkp نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام. Catia VR20 رو نصب کردم اما هر فایلی که باز میکنم Warning میده...دلیلش چیه ؟!

عکسی که از error قرار داده اید واضح نیست، ولی فکر می کنم فایلی که باز می کنید از نسخه CATIA V5R21 باشد یا تاریخ ذخیره سازی فایل زمان جلوتری می باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱۱/۱۲، توسط Novin.)
۱۳۹۰/۱۱/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Milad_zkp آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

(۱۳۹۰/۱۱/۱۲)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۱/۱۲)Milad_zkp نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام. Catia VR20 رو نصب کردم اما هر فایلی که باز میکنم Warning میده...دلیلش چیه ؟!

عکسی که از error قرار داده اید واضح نیست، ولی فکر می کنم فایلی که باز می کنید از نسخه CATIA V5R21 باشد یا تاریخ ذخیره سازی فایل زمان جلوتری می باشد.

سلام ممنون از راهنمایی. بله فایل CATIA V5R21 است. ولی برای باز کردن فایل CATIA V5R16 هم این error رو میده! مشکل از چیه؟
۱۳۹۰/۱۱/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

تاریخ سیستم خود را چک کرده اید؟ باید به روز باشد
یا متن error در پنجر باز شده را باز کنید تا کامل دیده شود
۱۳۹۰/۱۱/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط ahmad.1
پدرام آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 9
سپاس ها 0

با سلام:
رفتم سایت grabcad دانلودم کردم اما فایلها باز نمیشه .دلیلش اینکه من برنامه solid را ندارم؟؟؟؟
۱۳۹۰/۱۲/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
shahrooz آفلاین
sherimetal

موضوع‌ها: 13
اعتبار: 12
سپاس ها 0
سپاس شده 29 بار در 19 ارسال

RE: با سلام:
(۱۳۹۰/۱۲/۱۱)پدرام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رفتم سایت grabcad دانلودم کردم اما فایلها باز نمیشه .دلیلش اینکه من برنامه solid را ندارم؟؟؟؟

سلام
تو این سایت نمودار درختی وجود نداره که بتونی روند طراحی رو ببینی.
فقط بهت ایده میده.
اگر روند طراحی رو میخای ببینی بهتره پروژه های بچه های گروه رو از سایت زیر بگیری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رزومه بچه ها کارهاشون هست

بعد شما میتونین فایل های STEP/IGS رو دانلود کنین و با دستور open در کتیا اونها رو مشاهده کنین.
۱۳۹۰/۱۲/۱۱
ارسال‌ها پاسخ
B3hnam21 آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

آقایون ایول
به ی همچین محیطی نیاز داشتیم تا همه سوالاشونو یپرسنShy
۱۳۹۱/۰۲/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
asghar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

سلام:

چگونه می شود یک قطعه را بر روی یک منحنی یا مسیر تکرار کرد؟ (Pattern on Curve or Spline)
برای مثال ، اگر یک قطعه از زنجیر دوچرخه را داشته باشیم ، چگونه میشود کل زنجیر را ساخت ، و اگر چرخ دنده ها موجود باشند ،چگونه میشود زنجیر را به دور چرخ دنده ها به نمایش در آورد؟
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۱۲)asghar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام:

چگونه می شود یک قطعه را بر روی یک منحنی یا مسیر تکرار کرد؟ (Pattern on Curve or Spline)
برای مثال ، اگر یک قطعه از زنجیر دوچرخه را داشته باشیم ، چگونه میشود کل زنجیر را ساخت ، و اگر چرخ دنده ها موجود باشند ،چگونه میشود زنجیر را به دور چرخ دنده ها به نمایش در آورد؟

بصورت ساده می توانید از دستور User Pattern استفاده نمائید. بدین شکل که ابتدا منحنی مسیر تکثیر را در یک Sketch ترسیم کرده و با ابزار Equidistance Points نقاط مورد نیاز را به تعداد تولید، خط مسیر را Constraction نمائید. حال در محیط Part Design با User Pattern شکل مورد نظر را تکثیر کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
asghar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

با سپاس ،

دستورالعمل پیشنهادی ، قطعه مورد نظر را بر روی منحنی تکثیر مینماید ولی 2 نکته در آن قابل توجه است:

1- قطعات را نمیتوان پیوسته به هم بوجود آورد ، بطور مثال ،هر قطعه از زنجیر دوچرخه به دیگری متصل نیست و یک قطعه پیوسته به هم را تشکیل نمی دهند.

2- قطعات تکثیر شونده، بر اساس مسیر فقط تکثیر میشوند ولی بر روی آن سوار نمیشوند، بطور مثال ،قطعات زنجیر وقتی به چرخ دنده ها می رسند حول محور خود نمیچرخد و به عبارتی، روی دنده ها سوار نمیشود،

با سپاس
۱۳۹۱/۰۳/۱۲
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۱۲)asghar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سپاس ،

دستورالعمل پیشنهادی ، قطعه مورد نظر را بر روی منحنی تکثیر مینماید ولی 2 نکته در آن قابل توجه است:

1- قطعات را نمیتوان پیوسته به هم بوجود آورد ، بطور مثال ،هر قطعه از زنجیر دوچرخه به دیگری متصل نیست و یک قطعه پیوسته به هم را تشکیل نمی دهند.

2- قطعات تکثیر شونده، بر اساس مسیر فقط تکثیر میشوند ولی بر روی آن سوار نمیشوند، بطور مثال ،قطعات زنجیر وقتی به چرخ دنده ها می رسند حول محور خود نمیچرخد و به عبارتی، روی دنده ها سوار نمیشود،

با سپاس

شما در محیط Part Design کار خود را انجام می دهید، این محیط مخصوص طراحی قطعات بصورت یک پارچه است، چیزی که مدنظر شماست درحالت واقعی هم مونتاژ می باشد.
۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS