شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 21:07:31
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali.sadjadifar
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 42938

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
نویسنده پیام
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)

.rar   airplane step2.rar (اندازه: 377.13 KB / تعداد دفعات دریافت: 31)
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

احتمالا در مراحل قبل یکجای کار در روند طراحی اشکال دارید، سعی کنید از ابزار های دیگر یا ایجاد، لبه جدید استفاده کنید، تا سطح مورد نظر ایجاد گردد.

از sweep و blend و extrpolate استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد. فایل رو به صورت rar تو پست قبلیم Upload کردم Exclamation
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

اگر فایل رو هم اینجا بزاری شاید بهتر بتونم کمک کنم، اگر نشد آپلود کنی بخاطر حجم بالا برام ایمیل کن شاید بتونم کمکی بکنم. sadjadi_2000@yahoo.com

فایل رو براتون ایمیل کردم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۴/۲۱، توسط Milad_S.)
۱۳۹۱/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - توسط Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS