شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۵/۱۴، 01:46:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali.sadjadifar
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 43459

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
نویسنده پیام
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)

مشکل از Join 5 و Join6 بود نمیدونم چطوری Join کرده بودی که سطح درستی نداده بود نیازی به Join نبود من Join 5 و Join6 رو مخفی کردم، برای راحتی کار منحنی های راهنما رو هم مخفی کردم، بعد رفتم توی محیط Generative Shape Design لبه ی بدنه هواپیما رو با Boundary مرز ایجاد کردم اما مرز رو باید با دوتا نقطه بالا و پایین لبه ی بدنه هواپیما محدود کنی( در قسمت Limit 1 and 2) بعد به راحتی Blend شد
باز اگر مشکلی بود بگو
من برای اینکه روند طراحیت رو دستکاری نکنم Join هارو پاک نکرم، مخفی کردم.
[/quote]

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید...مشکلم حل شد حتی یکبار دیگه کشیدم و اینسری join اضافی انجام ندادم و دقت طراحیم رو بیشتر کردم و دیگه به مشکل نخوردم....مشکل اصلیم این بود که مرز رو با دوتا نقطه ی بالا و پایین محدود نمیکردم برای همین نمیتونستم فقط لبه رو تو Blend شرکت بدم. بازم ممنون.

.zip   airplane.zip (اندازه: 470.34 KB / تعداد دفعات دریافت: 18) موقع Blend زدن کابین خلبان به بدنه زمانیکه هر دو سطح رو روی Tg قرار میدم eror میده فقط زمانی Blend میزنه که یک طرف کار پیوستگیش به صورت pt باشه و طرف دیگه Tg که در اینصورت با تغییر مقدار tension سطح شبیه به تصویر در نمیاد. آیا میشه از دستور دیگه ای مثلا sweep استفاده کرد؟ البته یکبار بصورت اتفاقی هر دو لبه رو روی Tg قرار دادم بهم رسوندشون اما سطح حاصل دچار تو رفتگی بود !! Sad
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۴/۲۲، توسط Milad_S.)
۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب) - توسط Milad_S - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS