شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۶، 13:48:14
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: Novin
پاسخ
بازدید 200270

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design
نویسنده پیام
amir mahmoudi motlagh آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design
(۱۳۹۰/۰۸/۲۲)higher_idea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hi, من یک بازوی ربات ساختم assemble کردم با save managment دو تا با اسم های مختلف save کردم ، وقتی تو محیط assembly می خوام روی یه قطعه دیگه سوار کنم ، روی یکی تغییر ایجاد می کنم اون یکی هم عوض می شه ، چیکار باید بکنم ؟؟؟ از کپی پیست بدون کپی نمودار درختی استفاده کنم ؟

شما میتونید از مفهوم مستر مدل استفاده کنید. اینطوری که اول قطعه رو مدل میکنید بعدش از اون copy/paste special میگیرید و تو یه فایل جدید ذخیره میکنید. حالا اون رو هر جا که خواستید میشه استفاده کرد. با تغییر توی مستر مدل تمام مدلهای وابسته تغییر میکنه اما تغییر تو فایل copy/paste special شده باعث تغییر مستر مدل نمیشه
(۱۳۹۱/۰۴/۲۶)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='look' pid='1123' dateline='1342358299']
سلام عضو جديد اين سايت هستم
دوتكه بلوك دارم وميخوام روي هم سوارشون كنم وبك سوراخ رزوه دار بزنم كه ازيكي ردبشه وتانصفه بعدي بره ؟؟

باید از assmebly features در محیط مونتاژ استفاده کنید. اول قطعات رو تو موقعیت صحیح مونتاژ کنید و بعدش به سراغ این دستورها برید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۴/۲۶، توسط amir mahmoudi motlagh.)
۱۳۹۱/۰۴/۲۶
ارسال‌ها پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
قطعات استاندارد - توسط ahmad.1 - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
RE: قطعات استاندارد - توسط Novin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design - توسط amir mahmoudi motlagh - ۱۳۹۱/۰۴/۲۶

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS