mahdavi
Junior Member

موضوعها: 7
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 2 ارسال
|
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Assembly Design
(۱۳۹۰/۰۸/۲۲)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۰۸/۲۲)higher_idea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hi, من یک بازوی ربات ساختم assemble کردم با save managment دو تا با اسم های مختلف save کردم ، وقتی تو محیط assembly می خوام روی یه قطعه دیگه سوار کنم ، روی یکی تغییر ایجاد می کنم اون یکی هم عوض می شه ، چیکار باید بکنم ؟؟؟ از کپی پیست بدون کپی نمودار درختی استفاده کنم ؟
سلام
یک راه غیر وابسته کردن یک قطعه طراحی شده کپی کردن ساده قطعه مورد نظر و سپس Paste Special کردن آن در محیط Assembly بر روی سرشاخه Prouduct می باشد، با رعایت کردن این نکته که در پنجره Paste Special گزینه Breack Link فعال باشد.
به همراه این پاسخ ضمیمه ای Attach شده، لطفا دقت کنید.
قطعه اصلی رو باز کرده و از منوی file گزینه send to و directory رو انتخاب کنید در صفحه باز شده فایل رو در قسمت بالا اتنخاب کرده به قسمت پایین انتقال دهید سپس روی rename target کلیک کرده اسم فایل رو عوض کنید.سپس فایل جدید رو باز کنید و بر روی اسم قطعه راست کلیک کرده و Properties را کلیک نمایید و در نهایت در قسمت part name اسم فایل رو تغییر داده (همون اسمی که در مرحله قبل تغییر دادین باشه) و OK کنید و با انتخاب گزینه Save فایل رو ببندید.
|
|
۱۳۹۲/۰۲/۳۱ |
|