شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 01:11:06
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: saayat
پاسخ 160
بازدید 265462

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
admin آفلاین
Administrator

موضوع‌ها: 34
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 31 بار در 13 ارسال

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید
۱۳۹۰/۰۸/۱۵
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط davod777 ، rameen ، a.m.joharchi
صفحه 4 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
asghar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign
(۱۳۹۱/۰۳/۱۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۳/۱۲)asghar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سپاس ،

دستورالعمل پیشنهادی ، قطعه مورد نظر را بر روی منحنی تکثیر مینماید ولی 2 نکته در آن قابل توجه است:

1- قطعات را نمیتوان پیوسته به هم بوجود آورد ، بطور مثال ،هر قطعه از زنجیر دوچرخه به دیگری متصل نیست و یک قطعه پیوسته به هم را تشکیل نمی دهند.

2- قطعات تکثیر شونده، بر اساس مسیر فقط تکثیر میشوند ولی بر روی آن سوار نمیشوند، بطور مثال ،قطعات زنجیر وقتی به چرخ دنده ها می رسند حول محور خود نمیچرخد و به عبارتی، روی دنده ها سوار نمیشود،

با سپاس

شما در محیط Part Design کار خود را انجام می دهید، این محیط مخصوص طراحی قطعات بصورت یک پارچه است، چیزی که مدنظر شماست درحالت واقعی هم مونتاژ می باشد.

نهایتا،مایلم در صورت امکان، راهنمائی کنید که چگونه میتوان زنجیری مانند آنچه در تصویر ضمیمه دیده میشود ، در محیط Part Design ساخت،با توجه به این نکته که یک قطعه از آن و همچنین شکل نهائی زنجیر ( انحنای زنجیر در قسمتهای مختلف) موجود باشد.

اگر توضیح مراحل ساخت به صورت تصویری باشد گمان میکنم برای همگان سود مند و مفید خواهد بود.

با سپاس

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

ترسیم صحیح همچنین زنجیری که انعطاف پذیر باشد مرتبط با محیط مونتاژ می باشد. در محیط پارت فرم کلی همواره ثابت می ماند.

متاسفانه فرصت ساخت فایل ویدیو را بنده ندارم.
۱۳۹۱/۰۳/۱۳
ارسال‌ها پاسخ
hossein qajar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 3 ارسال

سلام.
تو محیط part از طریق catalog میشه انواع خارها و بقیه قطعات رو آورد.آیا catia می تونه بگه مثلا برای یه شفت با یه قطر چه خاری باید استفاده بشه که مطابق با استاندارد ها باشه؟
۱۳۹۱/۰۳/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۳)hossein qajar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.
تو محیط part از طریق catalog میشه انواع خارها و بقیه قطعات رو آورد.آیا catia می تونه بگه مثلا برای یه شفت با یه قطر چه خاری باید استفاده بشه که مطابق با استاندارد ها باشه؟

معمولا برای وارد کردن یک قطعه از پیش طراحی شده به محیط کتیا با ابزار Catalog در محیط Assembly این کار انجام می شود. از ابزار Catalog در محیط Part Design برای وارد کردن یک روند طراحی و یا یک ابزار خاص تقریبا مشابه بحث ماکرو در کتیا استفاده می شود. که می تواند با تعریف و وارد کردن پارامتر های یک قطعه مثل چرخ دنده یک قطعه جدید طراحی کند.
۱۳۹۱/۰۳/۲۳
ارسال‌ها پاسخ
Taghavi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 1
سپاس ها 8

باسلام

جهت اندازه گيري جرم و دانسيته و ... در محيط part design از جعبه ابزار measure بايد روي آيكن وزنه كليك مي كرديم من اين ابزار را تدر محيط خودم ندارم و وقتي هم كه toolbar هايم را ريست كردم باز هم اين ابزار ظاهر نشد. سوال بنده اين است كه آيا اسم اين ابزار را مي دانيد كه من آن را دستي از طريق كاستومايز وارد جعبه ابزار كنم.
با تشكر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶، توسط Taghavi.)
۱۳۹۱/۰۳/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۶)Taghavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باسلام

جهت اندازه گيري جرم و دانسيته و ... در محيط part design از جعبه ابزار measure بايد روي آيكن وزنه كليك مي كرديم من اين ابزار را تدر محيط خودم ندارم و وقتي هم كه toolbar هايم را ريست كردم باز هم اين ابزار ظاهر نشد. سوال بنده اين است كه آيا اسم اين ابزار را مي دانيد كه من آن را دستي از طريق كاستومايز وارد جعبه ابزار كنم.
با تشكر

اسم این ابزار Measure Inertia در کتیا می باشد. از مسیر Command Line نوار سفید پایین صفحه با نوشتن عبارت c:measure inertia این ابزار فعال می شود.
معمولا پس از بازگردان ابزارها در نرم افزار کتیا، به جایگاه پیش فرض این جعبه ابزار در نوار پایین پشت سر ابزار های جعبه ابزارهای پایین صفحه CATIA قرار دارد.
از منوی Customize سربرگ Command نیز می توانید به این ابزار دسترسی پیدا کنید.
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط ahmad.1
mojtaba mohammadnia آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 14
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال

سلام چطور می تونم یک منحنی سینوسی یا کسینوسی تعریف کنم تا یک مقطع رو حول آن با دستور rib ایجاد کنم؟
۱۳۹۱/۰۳/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

(۱۳۹۱/۰۳/۲۸)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چطور می تونم یک منحنی سینوسی یا کسینوسی تعریف کنم تا یک مقطع رو حول آن با دستور rib ایجاد کنم؟

با استفاده از دستور fog در جعبه ابزار Knowledge می توانید برای یادگیری به مثال چرخدنده Helical در قسمت تمرینات پیشرفته سایت مراجع فرمائید.
۱۳۹۱/۰۳/۲۸
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط ahmad.1
namekarbaricatia آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

ذخیره کردن قطعه در Axis System جدید
سلام
برای وارد کردن قطعه به آباکوس، آن را در کتیا با پسوند stp ذخیره می کنم.
چطور می توان بعد از اینکه یک Axis System جدید در کتیا تعریف کردیم، قطعه را در این Axis System با پسوند stp ذخیره کنیم تا در آباکوس هم در همان دستگاه مختصات جدید وارد شود؟
به عبارت دیگر، به جای اینکه قطعه را در کتیا در دستگاه مختصات اولیه دوران دهیم تا به موقعیت مطلوب برسد، می خواهیم یک دستگاه مختصات جدید تعریف کنیم که قطعه نسبت به آن در موقعیت مطلوب قرار داشته باشد و طوری قطعه را (با پسوند stp) ذخیره کنیم که در دستگاه جدید ذخیره شود تا در آباکوس هم در موقعیت مطلوب load شود.

متشکرم
۱۳۹۱/۰۳/۲۹
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

RE: ذخیره کردن قطعه در Axis System جدید
(۱۳۹۱/۰۳/۲۹)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
برای وارد کردن قطعه به آباکوس، آن را در کتیا با پسوند stp ذخیره می کنم.
چطور می توان بعد از اینکه یک Axis System جدید در کتیا تعریف کردیم، قطعه را در این Axis System با پسوند stp ذخیره کنیم تا در آباکوس هم در همان دستگاه مختصات جدید وارد شود؟
به عبارت دیگر، به جای اینکه قطعه را در کتیا در دستگاه مختصات اولیه دوران دهیم تا به موقعیت مطلوب برسد، می خواهیم یک دستگاه مختصات جدید تعریف کنیم که قطعه نسبت به آن در موقعیت مطلوب قرار داشته باشد و طوری قطعه را (با پسوند stp) ذخیره کنیم که در دستگاه جدید ذخیره شود تا در آباکوس هم در موقعیت مطلوب load شود.

متشکرم

بطور کلی برای تغییر مختصات دادن یک قطعه به مختصات جدید از جعبه ابزار Trasformation Feature استفاده می کنیم، در صورتی که مختصات جدید را با یک Axis System ایجاد نمودید می توانید از دستور AxisToAxis استفاده نمائید.
۱۳۹۱/۰۴/۰۳
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط ahmad.1

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS