اول اومدم catia V5R21 رو نصب کردم که 64 بیت بود. اما نمیتونستم بدرستی فرآیند لایسنس خوری! به برنامه رو انجام بدم، چون دو تا پیام زشت زیر رو می داد:
Click OK to teminate
No warm start available
بعضی از توصیه های دوستان رو هم که در این تالار بود، اجرا کردم اما درست نشد (مانند چک کردن زبان پیش فرض سیستم عامل که باید انگلیسی باشه و ...) اما خوشبختانه با پاک کردن نسخه 64 بیت و نصب نسخه 32 بیت کتیاV5R21 (بدون SP) (بر روی ویندوز سون 64 بیتی خودم!) مشکل برطرف شد.
با سلام و خسته نباشید
من کتیا رو نصب میکنم بدون انتی ویروس و اینترنت.
بعد اجرا میکنم و کار میکنه ولی وقتی کامپیوتر و خاموش روشن میکنم کرکش میبره.
نمیدونم چیکار کنم.
هم رو ویندوز ۸.۱ این اتفاق یافته و هم رو ویندوز۷.لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم این مشکل و حل کنم.
با تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۴/۲۸، توسط yasser.agh.)
دوست عزیز من این مشکل رو داشتم و دلیل اون برمی گرده به آنتی ویروس یا فایروال شما.
در تمامی پروسه نصب آنتی ویروس را غیر فعال نمایید و پس از نصب و کرک نرم افزار، فولدر Dassault Systemes در Program Files را در Exclusion آنتی ویروس و فایروال خود قرار دهید.
(۱۳۹۴/۰۳/۱۷)navid.hojjati نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان،
من هر چی تلاش میکنم CATIA P3 V5-6R2014 64 bit رو روی ویندوز 7 نصب کنم موفق نمی شم..!
مراحل کرک رو دنبال می کنم ولی گزینه های licence manager همه خاموشن.
دوست عزیز من این مشکل رو داشتم و دلیل اون برمی گرده به آنتی ویروس یا فایروال شما.
در تمامی پروسه نصب آنتی ویروس را غیر فعال نمایید و پس از نصب و کرک نرم افزار، فولدر Dassault Systemes در Program Files را در Exclusion آنتی ویروس و فایروال خود قرار دهید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۴/۲۸، توسط Mjam.)
بعد از رفتم به بخش موضوع جدید ، از پایین ترین قسمت میتونید فابلتونو پیوست کنید.
به همین روش میتونید حتی خود فایل کتیاتونم پیوست کنید.
تو پوشه لول1 یه ویدیویی به اسم تالار هست ، اونو نگاه کنید...
...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
با سلام و خسته نباشید ممنون از راهنمایتان
بنده قبلا روی سیستمم کتیا R20 نصب کردم و حدود 2 ماهی باهاش کار کردم بعد یک دفعه دیگه بالا نمیومد و خطا میداد یادام نیست خطای اون چی بود و دیگه نه حذف میشد نه دومرتبه نصب. بعد با کتیا پرتابل کار میکردم انونم چند سال کار داد و حالا دیگه بالا نمیاد ممنون میشم کمکم کنید
خطا هایی که حالا میده اولی برای کتیا و دومی برای پرتابل