شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵، 01:32:58
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali.sadjadifar
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 26
بازدید 42912

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال

در صفحه 281 وقتی میخواهم از ابزار FreeStyle Blend Surface استفاده کنم برای لبه ی بالایی سرپوش خلبان نمیشه حالت مماسی Tg ایجاد کنم، و انحنای سطح رو به بیرون نمیشه، چه باید کرد؟ آیا تنظیم خواصی برای blend باید انجام بدم؟
۱۳۹۱/۰۳/۲۰
ارسال‌ها پاسخ
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد)
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

RE: طراحی بدنه هواپیما(فصل 10 کتاب)
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

احتمالا در مراحل قبل یکجای کار در روند طراحی اشکال دارید، سعی کنید از ابزار های دیگر یا ایجاد، لبه جدید استفاده کنید، تا سطح مورد نظر ایجاد گردد.

از sweep و blend و extrpolate استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد. فایل رو به صورت rar تو پست قبلیم Upload کردم Exclamation
(۱۳۹۱/۰۴/۲۱)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز دوباره به یک مشکل جدید برخردم...وقتی میخوام دماغه ی هواپیمارو به بدنه با استفاده از دستور freestyle blend surface متصل کنم این عمل صورت نمی گیره در واقع مشکل اینجاست که اول لبه ی دماغه ی رو انتخاب میکنم ولی بعد که می خوام لبه ی بدنه رو انتخاب کنم فقط یک قسمت از لبه رو انتخاب می کنه در صورتی باید به طور سرتاسر لبه رو در نظر بگیره.
حتی هر 3 سطح بدنه رو join کردم و با دستور Boundary مرز ایجاد کرم اما باز هم جواب نگرفتم !!
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنن.

اگر فایل رو هم اینجا بزاری شاید بهتر بتونم کمک کنم، اگر نشد آپلود کنی بخاطر حجم بالا برام ایمیل کن شاید بتونم کمکی بکنم. sadjadi_2000@yahoo.com

فایل رو براتون ایمیل کردم.

مشکل از Join 5 و Join6 بود نمیدونم چطوری Join کرده بودی که سطح درستی نداده بود نیازی به Join نبود من Join 5 و Join6 رو مخفی کردم، برای راحتی کار منحنی های راهنما رو هم مخفی کردم، بعد رفتم توی محیط Generative Shape Design لبه ی بدنه هواپیما رو با Boundary مرز ایجاد کردم اما مرز رو باید با دوتا نقطه بالا و پایین لبه ی بدنه هواپیما محدود کنی( در قسمت Limit 1 and 2) بعد به راحتی Blend شد
باز اگر مشکلی بود بگو
من برای اینکه روند طراحیت رو دستکاری نکنم Join هارو پاک نکرم، مخفی کردم.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   airplane step2.rar (اندازه: 455 KB / تعداد دفعات دریافت: 22)
۱۳۹۱/۰۴/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 3
اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

مشکل از Join 5 و Join6 بود نمیدونم چطوری Join کرده بودی که سطح درستی نداده بود نیازی به Join نبود من Join 5 و Join6 رو مخفی کردم، برای راحتی کار منحنی های راهنما رو هم مخفی کردم، بعد رفتم توی محیط Generative Shape Design لبه ی بدنه هواپیما رو با Boundary مرز ایجاد کردم اما مرز رو باید با دوتا نقطه بالا و پایین لبه ی بدنه هواپیما محدود کنی( در قسمت Limit 1 and 2) بعد به راحتی Blend شد
باز اگر مشکلی بود بگو
[/quote]

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید...مشکلم حل شد حتی یکبار دیگه کشیدم و اینسری join اضافی انجام ندادم و دقت طراحیم رو بیشتر کردم و دیگه به مشکل نخوردم....مشکل اصلیم این بود که مرز رو با دوتا نقطه ی بالا و پایین محدود نمیکردم برای همین نمیتونستم فقط لبه رو تو Blend شرکت بدم. بازم ممنون.

.zip   airplane.zip (اندازه: 470.34 KB / تعداد دفعات دریافت: 18) موقع Blend زدن کابین خلبان به بدنه زمانیکه هر دو سطح رو روی Tg قرار میدم eror میده فقط زمانی Blend میزنه که یک طرف کار پیوستگیش به صورت pt باشه و طرف دیگه Tg که در اینصورت با تغییر مقدار tension سطح شبیه به تصویر در نمیاد. آیا میشه از دستور دیگه ای مثلا sweep استفاده کرد؟ البته یکبار بصورت اتفاقی هر دو لبه رو روی Tg قرار دادم بهم رسوندشون اما سطح حاصل دچار تو رفتگی بود !! Sad
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۴/۲۲، توسط Milad_S.)
۱۳۹۱/۰۴/۲۲
ارسال‌ها پاسخ
ali.sadjadifar آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 0

(۱۳۹۱/۰۴/۲۲)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز اگر مشکلی بود بگو

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید...مشکلم حل شد حتی یکبار دیگه کشیدم و اینسری join اضافی انجام ندادم و دقت طراحیم رو بیشتر کردم و دیگه به مشکل نخوردم....مشکل اصلیم این بود که مرز رو با دوتا نقطه ی بالا و پایین محدود نمیکردم برای همین نمیتونستم فقط لبه رو تو Blend شرکت بدم. بازم ممنون.
موقع Blend زدن کابین خلبان به بدنه زمانیکه هر دو سطح رو روی Tg قرار میدم eror میده فقط زمانی Blend میزنه که یک طرف کار پیوستگیش به صورت pt باشه و طرف دیگه Tg که در اینصورت با تغییر مقدار tension سطح شبیه به تصویر در نمیاد. آیا میشه از دستور دیگه ای مثلا sweep استفاده کرد؟ البته یکبار بصورت اتفاقی هر دو لبه رو روی Tg قرار دادم بهم رسوندشون اما سطح حاصل دچار تو رفتگی بود !! Sad
[/quote]
من کمی وقت صرف این قسمت کردم اما من هم مشکل دارم با Blend این قسمت، به ناچار توی Generative Shape Design انجامش دادم، یه کمی فرصت بده ببینم چه میکنم باهاش.

۱۳۹۱/۰۴/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
Milad_S آفلاین
Junior Member
**

اعتبار: 5
سپاس ها 4
سپاس شده 14 بار در 10 ارسال

[/quote]
من کمی وقت صرف این قسمت کردم اما من هم مشکل دارم با Blend این قسمت، به ناچار توی Generative Shape Design انجامش دادم، یه کمی فرصت بده ببینم چه میکنم باهاش.

[/quote]
باشه. حالا من بازم خودم باهاش کلنجار میرم شاید بتونم به نتیجه برسم.
۱۳۹۱/۰۴/۲۶
ارسال‌ها پاسخ
Soltanifard آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 2
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با سلام هركاري مي كنم نماي بالاي هواپيما تشكيل نميشه. لطفا راهنمايي كنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۲/۱۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

این فایل مشکلی ندارد !! فایل را ذخیره کنید دوباره باز کنید. یا با استفاده از محیط Sketch Tracer نماها را تنظیم کنید.
مقاله را مطالعه بفرمایید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۳۹۲/۱۲/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
s.najafi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 1

سلام بر مهندس های عزیز
بالاخره کسی تونسته این هواپیما رو بکشه؟
میشه فایل کامل شده شو بذارید که بشه دیدی چه کردید!؟
۱۳۹۳/۰۹/۳۰
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

این فایل بخشی کار یکی از بچه ها سر کلاس هست شاید کمکتون کنه

.rar   Airplane.rar (اندازه: 546.9 KB / تعداد دفعات دریافت: 19)
۱۳۹۳/۱۰/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
s.najafi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
سپاس ها 1

ممنون
ولی چرا عکس ها، از محیط sketch tracer وارد نشدن؟
و مگر ابزارهای محیط generative shape disign برای کشیدن همه اشکال کافی نیستن که از یکسری ابزار جدید استفاده شده؟
ضمنا ینی هیچ کس تا حالا این شکلو تموم نکرده؟؟
۱۳۹۳/۱۰/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

روند اصلی کتاب با محیط Shape Design می باشد.
چرا ولی فایلی که بنده روی سیستم پیدا کردم یکی از مراحلی بود که بچه های کلاس به اشکال برخورد کرده بودند. مگه شما فایل قسمت موس را که کامل می کردید تحویل بنده می دادید. Wink

آقای نجفی سعی کنید خودتون باد دقت بیشتری کتاب را مطالعه کنید تا مثل سایر دوستان بتوانید انجام دهید.
۱۳۹۳/۱۰/۰۱
ارسال‌ها پاسخ
 سپاس شده توسط s.najafi

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS