آخرین اخبار :

Catia.ir

طراحی شراد فن خودرو
کانکس شرکت قصریخ
نگهدارنده سپر تندر 90
پروانه فن پراید
نگهدارنده پروژکتور تندر 90
صافی بنزین خودرو پژو
رادیاتور خودرو مگان
سیمرغ جشنواره فجر
پمپ کمپرسور

نسخه های نرم افزار کتیا CATIA

آمار کاربران

دوره پیشرفته آموزش کتیا

 

دور پیشرفته آموزش کتیا CATIA

 

برای مشاهده تقویم آموزشی به صفحه دوره های آموزشی انجمن کتیای ایران مراجعه فرمایید.

دوره های آموزشی کتیا CATIA

 

سرفصل های آموزشی دوره آموزش پیشرفته کتیا:

 

در دوره پیشرفته آموزش کتیا CATIA دوره از آموزش نرم افزار کتیا مطالب زیر آموزش داده می شود .

آموزش محیط (Cataloge Editor)

با آموزش محیط (Cataloge Editor) از نرم افزار کتیا می توان با طراحی یک قطعه به صورت پارامتریک بر اساس یک جدول یک کاتالوگ استاندارد طراحی نمود و به کاتالوگهای موجود در نرم افزار کتیا افزود. این محیط بیشتر در شرکت هایی که ازقطعات استاندارد و یا قطعات مشابه در طراحی در مجموعه های خود استفاده میکنند، مورد استفاده گسترده قرار می گیرد

آموزش محیط فرمول نویسی (Formula)

درمحیط فرمول نویسی (Formula) امکان نوشتن فرمول و تعریف تابع وجود خواهد داشت و می توان ابعاد قطعات مدل را به صورت تابع به یکدیگر نسبت داد.

آموزش جدول طراحی (Design Table)

در محیط Design Table نرم افزار کتیا کاربر می تواند جدولی از یک قطعه با ابعاد مختلف تهیه کند و با طراحی پارامتریک قطعه آن را در ابعاد مختلف داشته باشد و از روی آن کاتالوگی از قطعات را بسازد.

 

آموزش محیط متحرک سازی و شبیه سازی کتیا (DMU Kinematics)

در محیط DMU Kinematics از نرم افزار کتیا این امکان وجود دارد که قیدهای مونتاژی را به قید های حرکتی تبدیل کرد ، همچنین با استفاده از قید های موجود درمحیط DMU Kinematics  می توان مکانیزم های مختلف حرکتی را شبیه سازی کرد

آموزش محیط متحرک سازی خطی در کتیا (DMU Navigator)

در  محیط DMU Navigator می توان شبیه سازی های دمونتاژ قطعات و حرکت های خطی را ایجاد کرد .

 

محیط ارگونومی (Human Builder)

 

محیط Human Builder محیطی در نرم افزار کتیا است که به کمک آن می توان با وارد کردن آدمک به محیط کاری میزان هماهنگی آن با محصول را بررسی کرد . همواره مدل طراحی شده چنانچه بخواهد به مراحل نهایی تولید برسد می بایست هماهنگی خوبی با محیط اطراف خود داشته باشد که توسط این محیط می توان به بررسی این موضوع پرداخت .

 

محیط ورق کاری (Generative Sheetmetal Design)

 

محيط ورق کاری Generative Sheetmetal Design  از نرم افزار كتيا را مي توان محيط اصلي طراحي ورق (ورق كاري) وطراحي قطعات با ضخامت يكسان دانست، كه با استفاده از ابزار هاي راحت وكاربردي به می توان هر مدلي را از ورق طراحي كرد

درمحیط محيط ورق کاری Generative Sheetmetal Design از کتیا می توان به فرم دهی و خم کاری بر روی ورق های فلزی پرداخت همچنین این امکان فراهم می شود که نقشه گسترده از مدل ورقکاری شده تهیه کرده و با ذخیره کردن با فرمت DXF که فرمتی مناسب برای دستگاه وایرکات است از مدل خروجی تهیه کرد .

 

محیط آنالیز كتيا (Generative Structure Analaysis)

 

یکی دیگر از قابلیت های کتیا تحلیل مدل های طراحی شده است . در محیط آنالیز کتیا هنرجو قابلیت انجام تحلیل های استاتیکی بر روی مدل را پیدا کرده و می تواند تنش های وارد شده بر مدل را بررسی و محاسبه نماید .

 

  آموزش سطح سازی پیشرفته کتیا (Generative Shape Design)

 

درمحیط Generative Shape Design از نرم افزار کتیا امکان ایجاد سطوح پیچیده فراهم می شود و هنرجو قابلیت ترسیم مدل های غیر هندسی که امکان ترسیم آن در محیط Part Design وجود ندارد پیدا می کند .

 

آموزش بهینه سازی کتیا (Product Enginnering Optimizer)

 

محیط بهینه سازی کتیا Product Enginnering Optimizer  به کاربر در بهینه طراحی کردن قطعات مختلف بر اساس پارامتر های طراحی موجود در شکل کمک می کند. محیط Product Enginnering Optimizer دامنه وسیعی از بحث بهینه سازی را حمایت می کند که یکی از وجوه تمایز این نرم افزار با سایرنرم افزار های رقیب محسوب می شود

 

 

آموزش سطح سازی حرفه ای کتیا (Sketch Tracer)

 

در محیط Sketch Tracer هنرجو میتواند تصاویر مدل را به نرم افزار وارد کرده و با استفاده از محیط های طراحی سطوح به طراحی مدل با استفاده از عکس بپردازد .

 

آموزش سطح سازی حرفه ای کتیا FreeStyle))

 

به کمک ابزار های پیشرفته موجود در محیط FreeStyle کتیا می توان انواع مدل های پیچیده را درنرم افزار کتیا به راحتی طراحی کرد، یکی از تفاوت های عمده  محیط FreeStyle کتیا با سایر محیط های طراحی در نرم افزار کتیا، آزادی عمل بیشتر و استفاده ازسطوح و خطوط آزاد در طراحی قطعات مختلف می باشد.

 

آموزش محیط ابرنقاط کتیا (Digitized Shape Editor)

 

در محیط Digitized Shape Editor از نرم افزار کتیا امکان وارد کردن فایل های ابر نقاط و مش و ایجاد اصلاحات بر بروی آن ها به منظور مدل سازی صورت می گیرد .

 

آموزش محیط تبدیل ابر نقاط و مش به سطح (Quick Surface Reconstruction)

 

ابزارهای موجود در محیط Quick Surface Reconstruction ابزار هایی برای تبدیل سریع ابر نقاط و مش به مدل وسطح می باشد، ابزار های محیط Quick Surface Reconstruction به شکل تخصصی در زمینه طراحی براساس فایلهای ابر نقاط و مش محسوب می شود

 

آموزش محیط Photo Studio))

در محیط Photo Studio از نرم افزار کتیا امکان نورپردازی و ایجاد رندر به صورت حرفه ای از مدل وجود دارد و می توان با ابزار های این محیط به تنظیمات صحنه نورپردازی بر روی مدل پرداخت.

محیط طراحی سنبه و ماتریس قالب (Core& Cavity Design)

 

قالب های تزریق عموما از دو قسمت اصلی سنبه (Core) و ماتریس (Cavity) تشکیل شده اند . در محیط Core& Cavity Design این امکان برای کاربر فراهم می شود که از روی مدل خط جدایش قالب (Parting Line) , صفحه جدایش (Parting Surface) و سطوح سنبه و ماتریس ساخته و آن را برای ایجاد قالب در محیط Mold Tooling Design آماده کند

 

 محیط قالب سازی Mold Tooling Design

 

پس از ایجاد سطوح قالب با استفاده از این محیط می توان قالب خام را به نرم افزار وارد کرد و با برش دادن سطوح آن فرم قطعه را بر روی قالب ایجاد کرد . همچنین در این محیط می توان با وارد کردن اجزای مختلف قالب مانند میل راهنما , بوش تزریق , میل پران و نیز فرم های راهگاهی قالب را به طور کامل طراحی کرد.

 

پیش نیاز این دوره گذراندن دوره مقدماتی آموزش نرم افزار کتیا است

 

برای مشاهده تقویم آموزشی به صفحه دوره های آموزشی انجمن کتیای ایران مراجعه فرمایید.

دوره های آموزشی کتیا CATIA

 




بازديد : 28424 بار نمايش يافته است .

کلمات کليدي : : دوره پیشرفته آموزش کتیا کتیا پیشرفته

 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

static ©